Banaby.ro   »   jucării pentru copii   /   Artistic jucării   /   Șablon de desen alfabet

MOMENTAN INDISPONIBIL - Șablon de desen alfabet

Șablonul cu majuscule este perfect pentru scris. Atârnă rama de perete și schimbă șabloanele pentru a obține o jucărie care să dezvolte și abilitățile .. mai mult

Prețul nostru: 99 lei
Rating
4
0 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
31502-0 Șablon de desen alfabet
99 lei
Vândut în prezent

Șablon de desen alfabet

Șablonul cu majuscule este perfect pentru scris. Atârnă rama de perete și schimbă șabloanele pentru a obține o jucărie care să dezvolte și abilitățile copiilor.

Jucăria este utilă în învățarea scrisului și exersarea abilităților motorii fine. Datorită șablonului de desen, copilul învață cum arată literele individuale și, de asemenea, ordinea lor în alfabet. Literele sunt destul de mari (înălțime 5,5 cm), așa că le puteți exersa confortabil. Lângă fiecare literă sunt săgeți și numere care indică ordinea următoarelor mișcări.

Șablonul de desen este o jucărie educațională bine gândită, potrivită și pentru grădinițe. Datorită construcției sale solide, este durabil și durabil.

Vindem doar un șablon fără cadru .

Șablonul poate fi folosit și fără cadru dacă îl așezi pe o masă sau pe podea. Puteți scrie cu o pensulă, creioane colorate sau un pix.

Produsul este realizat din material pe bază de lemn. Fotografiile prezintă exemple de șabloane într-un cadru. Rama trebuie achizitionata separat.

Varsta: 3+

Dimensiuni: 60 x 40 cm

Îndeplinește standardele de siguranță ale UE.

Fotografii de la clienți

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
0 clienți care au
apreciat acest produs