Banaby.ro   »   jucării pentru copii   /   Artistic jucării   /   Șablon de desen cu cifre

MOMENTAN INDISPONIBIL - Șablon de desen cu cifre

Șablonul cu numere de la 0 la 9 este un instrument perfect pentru prima numărătoare. Atârnă rama de perete și schimbă șabloanele pentru a obține o jucărie care .. mai mult

Prețul nostru: 97 lei
Rating
4
0 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
31503-0 Șablon de desen cu cifre
97 lei
Vândut în prezent

Șablon de desen cu cifre

Șablonul cu numere de la 0 la 9 este un instrument perfect pentru prima numărătoare. Atârnă rama de perete și schimbă șabloanele pentru a obține o jucărie care să dezvolte și abilitățile copiilor.

Datorită șablonului de desen, copilul învață cum arată cifrele individuale și, de asemenea, ordinea lor. Numerele sunt destul de mari (inaltime 8,5 cm), asa ca le puteti exersa confortabil. Lângă fiecare cifră sunt săgeți care arată ordinea extragerii. În plus, există puncte sub numerele care corespund numărului.

Șablonul de desen este o jucărie educațională bine gândită, potrivită și pentru grădinițe. Datorită construcției sale solide, este durabil și durabil.

Vindem doar un șablon fără cadru .

Șablonul poate fi folosit și fără cadru dacă îl așezi pe o masă sau pe podea. Puteți desena cu o pensulă, creioane colorate sau un pix.

Produsul este realizat din material pe bază de lemn. Fotografiile prezintă exemple de șabloane într-un cadru. Rama trebuie achizitionata separat.

Varsta: 3+

Dimensiuni: 60 x 40 cm

Îndeplinește standardele de siguranță ale UE.

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
0 clienți care au
apreciat acest produs