Banaby.ro   »   jucării pentru copii   /   Artistic jucării   /   Șablon de desen cu litere mici

Șablon de desen cu litere mici

Șablonul cu litere mici este o pregătire perfectă pentru scris. Atârnă rama de perete și schimbă șabloanele pentru a obține o jucărie care să dezvolte și .. mai mult

Prețul nostru: 92 lei
Timpul de expediere În 14 zile
Adaugă in coș
Rating
4
0 Rating

Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
31504-0 Șablon de desen cu litere mici
92 lei
În 14 zile
Cantitate

Șablon de desen cu litere mici

Șablonul cu litere mici este o pregătire perfectă pentru scris. Atârnă rama de perete și schimbă șabloanele pentru a obține o jucărie care să dezvolte și abilitățile copiilor.

Jucăria este utilă în învățarea scrisului și exersarea abilităților motorii fine. Datorită șablonului de desen, copilul învață cum arată literele individuale și, de asemenea, ordinea lor în alfabet. Literele sunt destul de mari (inaltime 4,5 - 6 cm), asa ca le puteti exersa confortabil. Lângă fiecare literă sunt săgeți și numere care indică ordinea următoarelor mișcări.

Șablonul de desen este o jucărie educațională bine gândită, potrivită și pentru grădinițe. Datorită construcției sale solide, este durabil și durabil.

Vindem doar un șablon fără cadru .

Șablonul poate fi folosit și fără cadru dacă îl așezi pe o masă sau pe podea. Puteți scrie cu o pensulă, creioane colorate sau un pix.

Produsul este realizat din material pe bază de lemn. Fotografiile prezintă exemple de șabloane într-un cadru. Rama trebuie achizitionata separat.

Varsta: 3+

Dimensiuni: 60 x 40 cm

Îndeplinește standardele de siguranță ale UE.

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
0 clienți care au
apreciat acest produs