Banaby.ro   »   Jucării   /   jucării pentru copii   /   Sevalete pentru copii   /   de lemn pivotant tablă cu securitate sticlă

de lemn pivotant tablă cu securitate sticlă

Plăcile de lemn rotative cu sticlă de siguranță este corect pentru copiii carora le place sa se joace la școală și îi place să picteze. Este potrivit pentru .. mai mult

Prețul nostru: 171 lei
Timpul de expediere 2-4 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.7
6 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
12755-0 Plăci de lemn OPS2
171 lei
2-4 săptămâni
Cantitate

de lemn pivotant tablă cu securitate sticlă

Plăcile de lemn rotative cu sticlă de siguranță este corect pentru copiii carora le place sa se joace la școală și îi place să picteze. Este potrivit pentru toți artiștii tineri care doresc să-și dezvolte talentele și creativitatea lor.

Un domeniu care este potrivit pentru desen cu creta, iar cealaltă parte este din nou desen marcatori speciali. Această placă poate fi înlocuit cu ușurință pentru o zonă cu sticlă securizată. Pe ea se pot desena vopsele tempera sau markeri, care sunt proiectate special pentru plăci.

Sticla poate sublinia imagini copii, fata sau culoare carte de colorat. Copiii pot desena atât de bine și a avut atât de mult pentru a distra. Ele pot juca bine la școală și de a dezvolta abilitățile dumneavoastră.

Plăcile de lemn rotative cu sticlă de siguranță are un dublu față-verso placi, placi cu sticla de siguranta, carti de colorat, calculator, clip pentru atașarea de cărți de colorat, creta colorata, cupa, marker negru și o cârpă pentru a șterge stiloul.

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.7
6 clienți care au
apreciat acest produs