Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Fotolii și canapele pentru copii   /   Fotolii pentru copii   /   Fotoliu pentru copii – Hello Kitty

VÂNZARE INCHEIATĂ - Fotoliu pentru copii – Hello Kitty

In afara de o zona de dormit, dormitorul copilului ar trebuii sa aiba un spatiu pentru relaxare si joaca, sau un loc unde sa-si petreaca mare parte din timpul .. mai mult

Prețul nostru: de la 101 lei
Rating
4.2
26 Rating


Fotoliu pentru copii – Hello Kitty

In afara de o zona de dormit, dormitorul copilului ar trebuii sa aiba un spatiu pentru relaxare si joaca, sau un loc unde sa-si petreaca mare parte din timpul lor. Ei prefera sa se intinda pe un fotoliu unde se pot juca, decat sa se urce pe pat. Daca nu au ocupat coltul de joaca, pot sa adoarma pe covor sau pe podea.

Orice mica fetita se va indragostii de acest fotoliu cu motivul Hello Kitty. Are un design de lux si optiuni moderne. Datofita faptului ca este realizat din materiale usoare si usor de mutat, fotoliul este ca un magent ce invita copii la joaca.

Acelasti tip de spuma poliuretanica este folosit, la fel ca la canapele. Copiilor pare sa le placa acest material. Husa este detasabila si se poate spala manual la 30 de grade.

Fotoliul Hello Kitty este ideal pentru copii mici si pentru prescolari.

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.2
26 clienți care au
apreciat acest produs