Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Covoare pentru copii   /   Covoroașe de joacă   /   Covor pentru copii cu Stea – Argintiu/Roz

Reduceri

VÂNZARE INCHEIATĂ - Covor pentru copii cu Stea – Argintiu/Roz

Decorarea camerlor copiilor poate fi simpla daca alegeti decoratiunea potrivita ce revigoreaza si finiseaza intregul aspect al camerei. Ce decoartiune sa luati? .. mai mult

Prețul nostru: de la 386 lei
Rating
4.2
21 Rating

Covor pentru copii cu Stea – Argintiu/Roz

Decorarea camerlor copiilor poate fi simpla daca alegeti decoratiunea potrivita ce revigoreaza si finiseaza intregul aspect al camerei. Ce decoartiune sa luati? Va recomand acest frumos covor pentru copii.

Covorul din gama de lux „Covoare Fericite” este capabil sa decorese si sa finiseze interiorul unei camere de copil. El este modern, moale, frumos, dar si practic. Covorul argintiu pentru copii cu o stea mare si moderna de cluoare roz. Datorita designului simplu, este potrivit pentru toate interioarele, atat la copii, cat si la adolescenti.

Acest covor de calitate este realizat din polipropilena 100%, fiind foarte moale, neted si placut la atingere. Compania germana LIVONE este producatorul. Arat minunat si se intretine usor. Copii vor fi protejati de podeaua rece in timp ce se joaca, deseneaza sau lenevesc pe acesta. Fiind compatibil cu mobila pentru copii, este potrivit pentru toate interioarele.

Cand este necesar, il puteti muta acolo unde este cazul. Merge folosit si pe podelele cu incalzire.

- Dimensiuni: 80 x 150 cm, 120 x 180 cm si 160 x 230 cm

- Grosime: 13-15 mm

covoare cu temă: teme pentru copii, forme geometrice
formă: dreptunghi
culoare: roz, gri
ALTE BRANDURI: LIVONE

Fotografii de la clienți

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.2
21 clienți care au
apreciat acest produs