Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Covoare pentru copii   /   Covoroașe de joacă   /   Covor din plus pentru copii – Mocha

VÂNZARE INCHEIATĂ - Covor din plus pentru copii – Mocha

Va place culoarea maro? Doriti sa complementati camera copilului cu un covor elegant, luxos si frumos in acelasi timp? Atunci achizitionati acest covor din .. mai mult

Prețul nostru: de la 142 lei
Rating
4.6
14 Rating


Covor din plus pentru copii – Mocha

Va place culoarea maro? Doriti sa complementati camera copilului cu un covor elegant, luxos si frumos in acelasi timp? Atunci achizitionati acest covor din plus pentru copii modelul Mocha pentru a decora interiorul.

Covorul Mocha poate fi folosit in dormitorul copiilor, dar la fel de bine se portiveste si in alte dormitoare sau chiar camera de zi. Milioanele de fibre folosite la realizarea acestui covor, il fac sa fie foarte pufos. Puteti scire mesaje pe covor folosind degetele. Cu o singura miscare puteti scire pe el sau desena ornamente.

Covorul din plus model Mocha se intretine usor, doar sa-l spalati la masina automata la o temperatura de 30 de grade. Dosul covorului este ridig si previne alunecarea acestuia pe podea.

- Grosime covor: 3.5 cm

covoare cu temă: fără model
formă: dreptunghi
culoare: maro, alt finisaj de culoare

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
14 clienți care au
apreciat acest produs