sipet pe jucării Elle

  Poate că fiecare parinte se rezolvă problema cu spatiul de stocare la copii cameră. În cazul în care pentru a stoca toate acele jucării care copilul .. mai mult

Pretul nostru: de la 731 lei
Původní cena: de la 824 lei
disponibil la comandă
Adauga in cos
Rating
4
0 Rating


ti place? Patrajeaza:
Cod: Varianta: Pret: Discutie:
3837-0 auriu 824 lei 731 lei la comandă nu
3837-2 gri 824 lei 731 lei la comandă nu

sipet pe jucării Elle

 

Poate că fiecare parinte se rezolvă problema cu spatiul de stocare la copii cameră. În cazul în care pentru a stoca toate acele jucării care copilul dumneavoastră are în camera copiilor? Vă recomandăm jucăriile Arca Elle. Este frumos, plin de culoare, şi are avantaje distincte! În timpul atât în camera copiilor va fi clarificată. Copiii pot tine jucarii magazin, şi ei vor avea grijă de ei înşişi, jucăriile lor. Scrin cu comori jucăria este un spatios, ea devine în ei comori mulţi copii şi În plus, copii pot folosi Arca sa Adventure jocuri. Corabie în câteva momente, puteţi schimba acest lucru prin utilizarea o gamă largă de substanţe. Cum să klučičích, şi holčičích dormitoare. Construcţia de corabie este un fag Masivul, care este material tare si rezistent. Există două versiune, clar şi popelavě gri. Cufere Cabinet este placaj şi laminat.

poţi Alege din mai multe culori de picioare, este mobilier elegant. Pe piept este, de asemenea, menit să ceară sau nimic Stai pe ea.

Mai jos este atașat fișierul PDF, în ea veţi găsi o listă de curent culori. Puteţi alege unul care va Îmi place.

Mobilier este de 7 săptămâni.

 

více značky: Timoore

Fotografii de la clienți

adauga poza

Discuție

Ajuta alti clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
0 clienti au
apreciat acest produs