Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Comode și dulapuri pentru copii   /   Comode pentru copii   /   scrin semnal sonor POP

reducere

VÂNZARE INCHEIATĂ - scrin semnal sonor POP

De asemenea, uneori, te simți că reproduce acasă și toate lucrurile pe care deja nu știu de unde să-l stoca toate? Cabinete în întreaga casă de rupere deja la .. mai mult

Prețul nostru: de la 1 602 lei
Prețul original: de la 1 796 lei
Rating
4.4
10 Rating


scrin semnal sonor POP

De asemenea, uneori, te simți că reproduce acasă și toate lucrurile pe care deja nu știu de unde să-l stoca toate? Cabinete în întreaga casă de rupere deja la cusături și sunt încă lucruri noi, care au nevoie urgent?

Nici o alegere, ci pentru a achiziționa spațiu de stocare suplimentar. Vă recomandăm un frumos și modern POP Dresser Bip. Este o piesă cu adevărat original și modern, care va încânta toți iubitorii de viață modern și neobișnuit.

Aspectul său de casa ta va aduce un suflu proaspăt, care te iubesc cu adevărat toată lumea. Piept este versatil datorită aspectului lor și modul în care poate fi folosit atât pentru copii și adolescenți. farmecul ei vor găsi, de asemenea adulți.

Bip este o colecție de mobilier, care este modern, original și inspirat din tineri și actuale tendințe. Este atât de real pentru fiecare desen sau model. Potrivit pentru interioare moderne, stil elegant și glamour.

Piept și, astfel, toate de mobilier din această colecție are un design formă rotunjită, care minimizează posibile leziuni. Mai mult scrin subliniază detaliu distinctiv și original, care o face să formeze un întreg frumos.

Paleta larga de culori, puteți alege pe cel care este cel mai în interiorul tău se potrivește, oferind prin potrivirea aspectul casei cu un dulap cu sertare. Acesta poate fi utilizat în camera de zi, dormitor, pentru copii și camere pentru studenți.

Piept aduce la interior spațiu de stocare, mai precis, trei sertare mari. Cele două sertare inferioare sunt deschise prin sistem deschis de împingere, care este calea modernă de deschidere și închidere sertare, în care simpla comprimare.

Pentru blide găsi, de asemenea, cel mai recent tip de șine pentru a asigura deschidere și închidere ușor, sigur și ușor. piept Design de sertare este fabricat din plăci aglomerate de calitate, care este disponibil în întuneric diagramă de culoare gri.

Total scrin poate fi selectat dintre cele trei culori ale parcele gri POP stejar furnir stejar natural ashen gri închis menționată mai sus. mobilier Perioada de implementare este de șapte săptămâni.

Dimensiuni: 70x98x46 cm

ALTE BRANDURI: Timoore

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
10 clienți care au
apreciat acest produs