Banaby.ro   »   Decorațiuni   /   Tapet pentru copii   /   Tapet 3D pentru copii   /   Decorţiunea murală 3D Cars

VÂNZARE INCHEIATĂ - Decorţiunea murală 3D Cars

Vă doriţi ca dormitorul copilului dumneavoastră sa fie înviorat? In prezent, există o gamă largă de diverse decoratiuni si accesorii si alegerea celei mai .. mai mult

Prețul nostru: 294 lei
Rating
4.1
21 Rating


Decorţiunea murală 3D Cars

Vă doriţi ca dormitorul copilului dumneavoastră sa fie înviorat? In prezent, există o gamă largă de diverse decoratiuni si accesorii si alegerea celei mai potrivite variante pentru camera copilului ar putea fi destul de problematic. Aţi putea considera că este dificil să vă descurcați cu o astfel de alegere. Vă recomandăm picturile murale 3D. Acestea arată foarte bine, completează dormitorul fiecărui copil și îl fac să arate perfect. Sunt disponibile diverse motive astfel încât toată lumea să poată alege! Ai un pasionat de mașini acasă? Este copilul tau un fan al desenelor animate cu mașini și mașina roșie este eroul lui? Decoraţiunea pentru perete 3D Cars se va potrivi în dormitorul fiecărui copil, loc de joacă pentru copii sau un colț de joacă. Această pictură murală este ideal pentru dormitoarele de băieţi, deoarece în principal băieții sunt interesați de motive auto, dar dacă aveți o fetiţă care iubește mașinile, atunci ea va aprecia, de asemenea, cu siguranta aceste picturi 3D cu motive auto. Ele pot fi aplicate pe orice perete, chiar și peste tapetul existent. Aplicarea picturii murale este foarte ușoară și oricine o poate face! Nici măcar nu aveţi nevoie de multă experiență anterioară cu aplicarea tapetului. Tot ceea ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile și veţi reuşi! Vă recomandăm să urmați sfaturile și recomandările producătorilor precum și instrucțiunile complete dacă doriți ca marginile să se alinieze perfect. Odată lipită de perete, pictura murala începe să se usuce. Picturile murale 3D sunt potrivite pentru camere, chiar și dintre cele mai mari. În astfel de cazuri, vă recomandăm poziționarea picturii murale 3D în centrul camerei. Aceasta va crea un aspect frumos și deosebit!

Instrucțiuni pentru aplicarea picturii murale 3D:

• Așezați toate panourile pe podea și verificați pentru orice denivelări, care trebuie să fie rezolvate înainte de aplicarea panaourilor

• Organizaţi panourile individuale în ordinea corectă

• Primul panou determină poziția și aspectul general al decoraţiunii.

• Luați-vă timp înainte de aplicare și stabiliţi exact modul în care doriți să fie poziționată decoraţiunea murală pentru ca imaginea sa de ansamblu să iasă în evidență în mod corespunzător.

• Așezați prima imagine a panoului cu faţa în jos pe podea și aplicaţi lipici pe toată lungimea sa (partea clară)

• Aplicați cu atenție în zona selectată pe peretele drept, după ce aţi aplicat lipici

• Repetați pașii pentru panourile rămase

Decoraţiunea de perete 3D Cars are o anumită dimensiune, dar se extinde odată ce este aplicat adezivul. De aceea se recomanda suprapunerea panourilor cu cca. 1,5 mm. După ce s-au uscat pe perete, acestea vor reveni la parametrii originali. Prin suprapunere marginile panourilor individuale se vor alinia frumos, creând o imagine originală. În caz contrar, ar exista decalaje între panouri, care nu ar arata frumos. Nu este o idee bună să luaţi o pauză în timpul aplicării panourilor, deoarece o dată lipite pe perete acestea încep să se usuce. Dacă urmele de lipici se împrăştie pe partea din față a panoului, se ia doar o cârpă moale și ștergeți-le cu atenție! Aveți grijă să nu frecați panourile prea des sau prea mult, deoarece se va sterge cerneala.  Cu culorile sale frumoase şi vibrante pot inveseli dormitorul copilului și vor crea o atmosferă distractivă. Decorul Mural 3D este format din panouri individuale, care creează o imagine frumoasă. Există 12 panouri individuale, fiecare cu dimensiunea de 58 x 122 cm. Pentru a plasa fresca în mod corect aveți nevoie de un perete sau pe o suprafață cu dimensiunea de 244 x 305 cm.

ALTE BRANDURI: Walltastic

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.1
21 clienți care au
apreciat acest produs