Banaby.ro   »   Decorațiuni   /   Tapet pentru copii   /   Fototapet pentru copii   /   Peppa Pig George mural de perete din 6 panouri

reducere

MOMENTAN INDISPONIBIL - Peppa Pig George mural de perete din 6 panouri

  Este adesea foarte dificil de a decora dormitorul copiilor la perfecțiune. Ce decor va merge pentru interior? Ce să aleagă pentru a face dormitorul .. mai mult

Prețul nostru: 224 lei
Prețul original: 266 lei
Rating
4.4
18 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
4281-0 Copii de 6 piese Wallpaper Piggy George 266 lei 224 lei Vândut în prezent

Peppa Pig George mural de perete din 6 panouri

 

Este adesea foarte dificil de a decora dormitorul copiilor la perfecțiune. Ce decor va merge pentru interior? Ce să aleagă pentru a face dormitorul copiilor mai luminos, mai viu, oferindu-i o atmosferă minunată? Ce să folosească?

Muralele sunt la moda, mai ales cele de copii cu diferite culori și modele de personaje de desene animate pentru copii. Acest mural frumos colorat cu Peppa Pig George nu este diferit.

Toți copiii vor adora porcul și se pot bucura de o mulțime de distracție și aventură, nu numai cu George, dar, de asemenea, cu prietenii lui dinozaur. Pictura murală a peretelui va transforma dormitorul fiecărui copil.

 

Nu trebuie să-l utilizați numai în dormitoarele pentru copii, acesta va arata bine la joacă pentru copii sau în  colțuri de joacă. Se compune din șase panouri individuale produse de Walltastic care oferă în piață picturi murale de bună calitate.

Este important să verificați cu atenție murale dumneavoastră înainte de aplicare. Datorită controlului strict al calității, Walltastic încearcă să reducă la minimum produsele de slabă calitate. Scopul este de a oferi un produs în stare perfectă și de cea mai înaltă calitate, dar chiar și în ciuda acestui fapt, poate apărea defect.

Prin urmare, este important să se verifice toate panourile murale înainte de aplicarea lor pe perete. Răspândiți-le pe podea și asigurați-vă că amprenta și culorile sunt intacte și, de asemenea, dacă panourile se aliniază, ținând cont de marginile suprapuse de 6 mm.

În cazul în care găsiți defecte sau nepotriviri, nu aplicați pictura murală pe perete și nu răspândiți lipiciul pe el. Este mai bine să contactați furnizorul imediat. În cazul în care murale sau oricare dintre piesele sale se aplică pe un perete, nu garantăm nici o restituire sau schimburi.

Walltastic nu ia nici o responsabilitate pentru orice daune cauzate odată ce acesta a fost aplicat pe perete sau în timpul procesului de aplicare. Pictura murală va lumina dormitorul fiecărui copil, așa că obține unul pentru copiii tăi.

Dimensiunea:

-Lățime: 152,4 cm

Înălțime: 243,84 cm

 

DIMENSIUNE: 152x243 cm
MOTIV: Purcel
ALTE BRANDURI: Walltastic

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
18 clienți care au
apreciat acest produs