ZIUA COPILULUI > reducere 8 % < Sărbătorește cu noi!

Banaby.ro   »   Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Acordul cu prelucrarea datelor cu caracter personal


 • Conform art. 6 alin. 1 litera a) Regulamentului Parlamentului European și al Consiliului /UE/ nr. 2016/679 privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (în continuare doar „GDPR”)


 • Operatorul datelor cu caracter personal: Babynabytek s.r.o., cu sediul nr 259, 739 85 Bukovec, NID: 29441102, înregistrată la judecătoria județeană în Ostrava cu nr. de dosar C 53377, email: info@banaby.ro, web: www.banaby.ro (în continuare doar „societate“ sau „operatorul“).


I. DOMENIUL PRELUCRĂRII

Datele cu caracter personal ale d-voastră (în continuare doar “DCP”) după înregistrarea la primirea newsletter-ilor vor fi prelucrate în domeniul următor: numele, prenumele, telefonul, adresa de e-mail sau alte informații generale și de identificare.

II. SCOPUL PRELUCRĂRII

DCP ale voastre vor fi procesate în scopuri de marketing: oferirea de bunuri și servicii, anunțarea stocurilor și a vânzărilor cu discount, trimiterea de informații despre e-magazin și produsele oferite etc. sub formă de anunțuri comerciale (în sensul art. 7 din Legea 480 / 2004 Coll., Privind anumite servicii legate de serviciile societății informaționale) prin e-mail.

III. PERIOADA DE PRELUCRARE

DCP-urile dvs. vor fi procesate timp de 3 ani, dacă nu vă decideți să ne dați consimțământul din nou.

IV. PERSOANELE PARTICIPANTE LA PRELUCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În afară de administratorul dvs., DCP-urile dvs. pot procesa și următoarele persoane:

 • - companii de marketing și propagare - care asigură furnizarea de campanii promoționale și promoții (inclusiv cele care promovează promoții cu aplicații software care vă evaluează preferințele pentru comportamentul online);
 • - Furnizorii de software – pentru a facilita funcționarea e-shop și să ofere suport tehnic (server hosting, e-mai hosting, cloud-hosting, sisteme CRM, aplicatii de birou, etc.);
 • - furnizorii de servere de rezervă și alte tipuri de hardware - pentru a asigura funcționarea corespunzătoare a magazinului online și protecția și disponibilitatea datelor aferente.


V. DREPTURILE D-VOASTRE CU PRIVIRE LA PRELUCRARE

Furnizarea datelor este în întregime voluntară – în cazul nefurnizării lor nu vă putem trimite un newsletter / buletin informativ.

În perioada de prelucrare a acestor DCP aveți dreptul:

 • - de a retrage consimțământul în orice moment, fără penalități,
 • - să solicite informațiile administratorului cum procesează datele personale,
 • - să solicite explicația de la administrator cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale dumneavoastră,
 • - să necesită acces de la administrator la datele personale și să actualizați sau să le corectați,
 • - să cereți administratorului să șteargă informațiile dvs. personale, eventual limitarea procesării acestora,
 • - Să transferați datele dvs. personale unui alt administrator;
 • - Să renunțați la notificările de afaceri în sensul articolului 7 din lege. nr. 480/2004 Coll., Privind anumite servicii legate de serviciile societății informaționale.


Pentru a revendica afirmațiile de mai sus, scrieți un e-mail la adresa: info@banaby.ro. Dacă aveți vreo îndoială cu privire la procesarea corectă a informațiilor dvs. personale - puteți contacta direct Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, în conformitate cu legile aplicabile.

VI. EFICIENȚA CONSIMȚĂM NTULUI

Acordul pe care ni-l acordati în conditiile de mai sus va intra in vigoare din momentul în care faceți click pe link-ul de verificare, pe care vi-l vom trimite prin e-mail.