Banaby.ro   »   despre noi

despre noi

Pentru apariția de afaceri pe Internet standuri tinerilor părinți care aleg să își folosească propriile experiențe pe piața cehă de a oferi produse pentru copii de calitate la un preț bun. Compania si-a extins treptat de la casa la spatiul de depozitare, cu o suprafata de 2 mii. m². Odată cu creșterea cererii, ne-am extins oferta noastră și încercând să-și îndeplinească dorințele clienților.

Acum urmărim, ca și în trecut, în special cerințele și nevoile mame, tati si mai ales copii. Noi urmăm noi tendințe și sunt inspirate din întreaga lume și, de asemenea, pentru clienții noștri. Noi știm ce părinții doresc și ceea ce le-a lipsit în Republica Cehă până în prezent. Noi oferim servicii de calitate din anul 2008 și funcționează, de asemenea, un mare succes din 2010 pe piața slovacă. Produsele pe care le aduce pe piață, pentru a alege cu atenție și să încerce să "proprii" copii J nostru obiectiv este de a face produsele îndeplinesc toate cerințele clienților și standardele de siguranță. Se extinde și completează continuu oferta în conformitate cu noile tendințe. Ne mândrim cu securitatea, calitatea performanței și a sănătății tuturor produselor oferite. Noi oferim în principal paturi pentru copii de diverse dimensiuni, tipuri și materiale. De asemenea, saltele pentru copii, mobilier pentru copii diverse lui, decoratiuni, lenjerie de pat, covoare, precum și o gamă largă de produse pentru copii.

Echipa noastră iubește noi provocări și idei. Ne străduim să facem oferta noastră a fost diferită de celelalte. Ideea si motto-ul companiei noastre, vom urma poate fi pentru mulți un clișeu, dar este într-adevăr este un client mulțumit.

În mod constant ne mărim oferta noastră, ne place să încercăm lucruri noi pe care le putem oferi clienților. Cautam pentru acele produse care nu sunt numai practice, dar care place întotdeauna.

 

Scopul nostru este de a da bucurie!