ZIUA COPILULUI > reducere 8 % < Sărbătorește cu noi!

Banaby.ro   »   Condițiile concursului

Condițiile concursului

 1. Pentru a participa la competiție, este necesar ca concurentul să răspundă la întrebarea de ghicit: „Câți oameni vor participa la competiție?” Prin introducerea unui răspuns numeric în câmpul specificat în portalul competiției.
 2. Pentru a participa la competiție, este necesar ca concurentul să demonstreze că a achiziționat pe site-ul www.babynabytek.cz . Face acest lucru introducând codul concursului în câmpul specificat în portalul concurenței. Codul poate fi găsit în prospectul concursului, pe care îl va primi în lot ca parte a comenzii.
 3. Pentru a participa la competiție, este necesar ca concurentul să intre pe portalul de e-mail, pe care l-a introdus la crearea comenzii. Vă vom contacta la acest e-mail dacă veți câștiga.
 4. Dacă niciunul dintre concurenți nu răspunde corect la întrebarea concursului, câștigă concurentul cu cel mai apropiat pont.
 5. Dacă mai mulți concurenți răspund corect la întrebarea concursului, câștigă concurentul care a răspuns mai devreme.
 6. Organizatorul își rezervă dreptul de a scurta, întrerupe sau anula competiția sau de a modifica regulile sale din motive serioase. De asemenea, organizatorul își rezervă dreptul de a schimba premii cu premii care reprezintă o rambursare corespunzătoare.
 7. Organizatorul își rezervă dreptul de a contacta un câștigător supleant în caz de necomunicare a Câștigătorului pentru o perioadă de 5 zile de la anunțarea premiului.
 8. Organizatorul își rezervă dreptul de a decide toate întrebările legate de această competiție la propria sa discreție și fără a da motive. Organizatorul prin prezenta nu își asumă alte obligații față de Participanții la competiție și aceștia nu au dreptul la nicio altă performanță de către Organizator decât cea prevăzută în aceste reguli. Organizatorul nu este responsabil pentru orice probleme tehnice care decurg din transmiterea datelor prin mijloace electronice. Organizatorul nu este responsabil pentru nicio problemă cu funcționalitatea site-ului web unde vor fi publicate informații despre competiție.
 9. Competiția se desfășoară simultan în următoarele țări: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Polonia, Germania, Austria, România, Croația.
 10. Făcând clic pe butonul „Concurează”, concurentul este de acord cu regulile competiției și, de asemenea, cu stocarea informațiilor de contact (în măsura în care: e-mail, în conformitate cu GPDR) pentru durata și anunțarea competiției.
 11. Nu există nicio pretenție legală la premiu și valoarea premiilor nu poate fi plătită în numerar. Câștigătorul recunoaște că este obligat să soluționeze orice obligații fiscale față de stat. Concurentul nu are dreptul la rambursarea costurilor suportate pentru participarea la competiție.
 12. Puteți participa la competiție până la 1.6. 2021