Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Rafturi, dulapuri etajere și biblioteci   /   Polițe   /   Raft ELLE

Raft ELLE

Rafturile nu pot fi doar practice și funcționale, dar ele pot completa, de asemenea, cu aspectul lor și aranja un interior de casă sau .. mai mult

Prețul nostru: de la 257 lei
Prețul original: de la 302 lei
Disponibilitate la comandă
Adaugă in coș
Rating
4.4
26 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
3838-0 auriu 302 lei 257 lei la comandă Cantitate
3838-2 gri 302 lei 257 lei la comandă Cantitate

Raft ELLE

Rafturile nu pot fi doar practice și funcționale, dar ele pot completa, de asemenea, cu aspectul lor și aranja un interior de casă sau apartament.

Rafturile din colecția de mobilier Elle sunt proiectate în mod simplu, nu le lipsește nimic din eleganță și stil clasic.

În plus față de rafturile normale, oferim, de asemenea, din colecție dulapuri Elle, dresinguri și alt mobilier, care va fi mobilier perfect în orice cameră. Acesta va face camera să arăte uniform și îngrijită. 

Raftul este fabricat din PAL și, de asemenea, laminat. Partea de jos a raftului este confecționată din lemn de calitate pe care îl puteți alege în două culori. Gri-cenușă sau de cărbune pur.

Puteți pune diverse elemente pe raft, cum ar fi jucării mici, cărți, DVD-uri, CD-urile. Acesta este atârnat pe un perete și îl puteți combina cu două sau mai multe piese împreună. Timpul de fabricație este de șapte săptămâni.

ALTE BRANDURI: Timoore

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
26 clienți care au
apreciat acest produs