Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Rafturi, dulapuri etajere și biblioteci   /   Polițe   /   Raft-căsuță verzuliu

MOMENTAN INDISPONIBIL - Raft-căsuță verzuliu

În cazul în care copilul dumneavoastră are cifrele preferate de joc, fotografiile, cărțile, DVD-urile sau orice alte accesorii și vrea să le păstreze în .. mai mult

Prețul nostru: de la 264 lei
Rating
4.5
23 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
6745-0 45x35x10 cm 264 lei Vândut în prezent
6745-2 32x28x10 cm 236 lei Vândut în prezent

Raft-căsuță verzuliu

În cazul în care copilul dumneavoastră are cifrele preferate de joc, fotografiile, cărțile, DVD-urile sau orice alte accesorii și vrea să le păstreze în apropiere, ia-i un raft, unde puteți stoca toate aceste lucruri. Un raft-căsuță e potrivit pentru tine!

Raft în formă de casă este modern, frumos și are un design atractiv. Deci, nu numai că este practic și funcțional, dar, de asemenea, reînvie orice interior și aduce un plus subtil în fiecare cameră a copilului până la perfecțiune.

Raftul se poate pune pe podea sau pe o masă. Cu toate acestea, puteți să-l atârnați pe perete, astfel se economisește spațiu și, de asemenea, arată foarte bine. Raftul este disponibile în mai multe culori, toată lumea va face alegerea ei, atât pentru băieți, cât și fete.

Raftul-căsuță este fabricat din materiale de calitate din MDF vopsit, care este practic. Raftul poate lumina orice interior din camera unui copil, ajustând-o la perfecțiune și oferindu-i spațiu pentru obiecte mici. Ultima fotografie este doar pentru scopuri ilustrate.

Dimensiunea raftului mic:

-Adâncime: 10 cm

-Înălțime: 32 cm

-Lățime: 28 cm

Dimensiunile raftului mare:

-Adâncime: 10 cm

-Înălțime: 40 cm

-Lățime: 35 cm

CULORI: verde, verde mentă
MOTIV: fără temă
ALTE BRANDURI: funwithmum

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
23 clienți care au
apreciat acest produs