ZIUA COPILULUI > reducere 8 % < Sărbătorește cu noi!

Banaby.ro   »   Decorațiuni   /   Postit-uri pentru copii   /   Postit-uri pentru perete   /   Stickere de perete ROBOTI

VÂNZARE INCHEIATĂ - Stickere de perete ROBOTI

Roboții sunt foarte populari, în special pentru băieții mici. Este și băiatul tău unul dintre acei băieței care colecționează roboți și aceștia se află mai în .. mai mult

Prețul nostru: 128 lei
Rating
4.8
17 Rating

Stickere de perete ROBOTI

Roboții sunt foarte populari, în special pentru băieții mici. Este și băiatul tău unul dintre acei băieței care colecționează roboți și aceștia se află mai în toată casa? Lenjerie de pat, îmbrăcăminte, nootebook-uri? Crezi că-ți va plăcea să-i reânnoiești dormitorul și să-l faci mai vibrant? Acest lucru va fi ușor realizabil cu aceste decorațiuni de perete. Decorațiunile cu motiv de roboți sunt alegerea perfectă pentru băiețelul tău! Acum el poate petrece mai mult timp împreună cu roboți săi preferați care pot să-l atragă și pe el în jocul lor.

Decorațiunile de perete cu motiv de roboți conțin culori vii, frumoase și bogate care vor completa oricare dormitor pentru copii, făcându-l să arate mult mai atrăgător. Ele vor crea atmosfera distractivă potrivită. Decorațiunile cu motiv de roboți pot fi aplicate nu doar pe perete. Folosește imaginația și împreună cu copilul tău încercați să găsiți un loc potrivit pentru ele. Decorațiunile pot fi aplicate pe oricare suprafață netedă și uscată. Poți să treci această mare responsabilitate pe umerii copilului tău, astfel ca el să aleagă suprafața potrivită. Și după toate astea, este regatul lui deja. Le poți aplica pe dulapuri, gresie, oglinzi, sticle, uși ș.a. Decorațiunile sunt făcute din  auto-adeziv semi-mat din vinilin care minimizează reflecția luminii și este rezistent la razele solare. Este printat cu ajutorul cernelei ecologice, non-toxice care este inodoră. Pentru a aplica decorațiunile pe perete, este necesar doar să de dezlipiți de pe foaia de vinil și să aplicați pe suprafața dorită. Menținerea lor este, de asemenea, foarte ușoară, tot ce trebuie de făcut este să le ștergi cu o cârpă umedă.


Măsurile stickerelor decoraționale - 0.5 m2.

-13 roboți de la 21 x 2 cm pînă la15 x 12 cm

- 18 accesorii (bolțuri, rachete, fulgere, etc.) de la 5 x 12 cm la 4 x 4

De asemenea, poți să le faci într-o frontieră de perete cu măsurile 30 x 30cm.  Un alt exemplu de aranjare a stickerelor este 145 cm lățime și 85 cm înălțime.

ALTE BRANDURI: Mint Kitten

Fotografii de la clienți

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.8
17 clienți care au
apreciat acest produs