Banaby.ro   »   Decorațiuni   /   Postit-uri pentru copii   /   Postit-uri pentru perete   /   Decorațiuni de perete în formă de stea gri/roz

Reduceri

MOMENTAN INDISPONIBIL - Decorațiuni de perete în formă de stea gri/roz

  Creați un interior modern și frumos pe care toată lumea și-l dorește.Nu numai spațiul vostru,dar și camera copilului merită un aspect modern și frumos și .. mai mult

Prețul nostru: 108 lei
Prețul original: 146 lei
Rating
4.5
32 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
15437-0 Decorațiuni de perete în formă de stea gri/roz 146 lei 108 lei Vândut în prezent

Decorațiuni de perete în formă de stea gri/roz

 

Creați un interior modern și frumos pe care toată lumea și-l dorește.Nu numai spațiul vostru,dar și camera copilului merită un aspect modern și frumos și care le oferă o atingere plăcută și modernă.

Dar întrebarea este ce decorațiuni să luați.Sunt multe decorațiuni pe piață și nu este mereu ușor să alegeți.Nu știți de asemenea ce anume să cumpărați.Recomandăm aceste frumoase decorațiuni de perete în formă de stea.

Este cu adevărat o modernă și frumoasă decorațiune de perete care va fi admirată de toată lumea,copii și adulți deopotrivă.Va evidenția cu adevărat orice încăpere,nu numai camera copiilor,dar și camera elevilor sau camera de zi.

Este foarte practică,în special întreținerii,abțibildurile putând fi șterse cu o cârpă de praf.Sunt făcute din folie auto-adezivă semi-lucioasă,care are culorii vii și foarte distincte.

Folia semi-mată permite reflecția luminii,oferind decorațiunii un aspect real,atunci când este privită din mai multe unghiuri.Sunt printate cu,culori care sunt ecologice,fără miros și rezistente la soare.

Decorațiunile sunt grozave pentru orice loc,nu numai pentru pereți,ci pentru toate suprafețele fine.Prin urmare,mobila,geamurile,vor fi de asemenea o opțiune.Puteți găsi un număr de 81 de stele,de diferite mărimi.

Setul include:

-8 stele-20 cm.

-10 stele-15 cm.

-19 stele-10 cm.

-44 stele-4,5 cm.

 

ALTE BRANDURI: Mint Kitten

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
32 clienți care au
apreciat acest produs