Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Perne   /   Perne cu diverse motive   /   pernă Crăciun

Reduceri

MOMENTAN INDISPONIBIL - pernă Crăciun

Crăciun, puteţi avea acum peste tot! Spiritul de sărbătoare a farmecul unic, le place toata lumea. Obţineţi tot felul de decoratiuni cu un motiv de Crăciun şi .. mai mult

Prețul nostru: de la 34 lei
Rating
4.7
16 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
5262-0 husă 34 lei Vândut în prezent
5262-2 umplutură 32 lei 27 lei Vândut în prezent

pernă Crăciun

Crăciun, puteţi avea acum peste tot! Spiritul de sărbătoare a farmecul unic, le place toata lumea. Obţineţi tot felul de decoratiuni cu un motiv de Crăciun şi aplica straiele Crăciun interiorul dumneavoastră!

Frumos pernele de acoperire cu o tema de Craciun este frumos şi modern. Pernele de acoperire este adecvat nu numai pentru camera copiilor, dar de asemenea, de exemplu, în camera de zi, camera sau dormitor student.

Acoperire este confectionat din 100 % bumbac în SUITA de editare. Se încheie cu o închidere fermoar practic. Pad-ul este potrivit pentru toţi copiii, băieţi şi fete. Este posibil să-l combine cu lenjerie.

Pernele de acoperire este tipărit mai recentă tehnologie imprimare digitală, care sunt disponibile în această ediţie limitată. Au o culoare frumoasă şi atenţia meticuloasă pentru detalii care impresioneaza.

Acoperire este imprimat pe ambele feţe, pe fotografie ilustrative, a se vedea acoperire din faţă şi din spate este la fel. Culoare de acoperire şi colile cu acelaşi model poate varia uşor cu diferite tipar tehnologie.

Atenție:

Fața de pernă și umplutura pot fi cumpărate separat. Dacă doriți o pernă umplută (față de pernă + umplutură), puneți ambele articole în coșul de cumpărături. 

DIMENSIUNE: 40x40 cm
ALTE BRANDURI: Matějovský

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.7
16 clienți care au
apreciat acest produs