Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Perne   /   Perne cu diverse motive   /   pernă paști eu

pernă paști eu

Dacă doriți să permiteți interiorului dvs. un pic de culoare și mai ales primăvara? După o iarnă lungă, vrei interiorul tău să urez bun venit de primăvară și .. mai mult

Prețul nostru: de la 43 lei
Disponibilitate În 14 zile
Adaugă in coș
Rating
4.4
13 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
2577-0 husă 43 lei În 14 zile Cantitate
2577-3 umplutură 20 lei În 14 zile Cantitate
2577-4 husă și umplutură 51 lei În 14 zile Cantitate

pernă paști eu

Dacă doriți să permiteți interiorului dvs. un pic de culoare și mai ales primăvara? După o iarnă lungă, vrei interiorul tău să urez bun venit de primăvară și de Paști? Apoi, veți aprecia o pernă frumos, cu o temă de Paști.

Din selecție bogată de modele este ceva pentru toată lumea, perne sunt potrivite pentru toate, băieți, fete, copii și adulți. El nu poate revigora camera copiilor, dar, de asemenea, o cameră de zi sau dormitor.

Frumos culori vibrante și luminoase aduce la interior o atmosferă prietenoasă și veselă, toată lumea poate ton interior, lumina și întineri. Primăvara preferate sau temă de Paști, veți găsi cu siguranță prea.

perna de Paste este realizat din material de calitate, care este plăcut la atingere, netedă și moale. Ea are, de asemenea, un certificat de siguranță, și anume testarea a trecut standardele de calitate europene stricte.

Perne sunt frumos, datorită moi și netede la umplutură specială care rămâne chiar și după spălare frumos pufos. Acoperirea poate desprinde, acesta este echipat cu un sistem de închidere cu fermoar confortabil și convenabil. Acesta poate fi spălat în mașină la 40 de grade.

Imprimare pernă se realizează prin intermediul unui transfer de căldură, pătrunde direct în structura învelișului. Este imperceptibil la atingere. De asemenea, este permanent, ceea ce înseamnă că nu poate fi SEPR lavabil.

perne Print găsite pe de o parte, deci este o singură față. Partea din spate este perne albe. Ia această frumoasă perna atât tu cât și câștigul dvs. interior în frumusețe.

- dimensiuni perna: 38 x 38 cm

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
13 clienți care au
apreciat acest produs