Reduceri de advent până la 43%

Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Perne   /   Perne cu diverse motive   /   Pernă de Crăciun - diferite forme

VÂNZARE INCHEIATĂ - Pernă de Crăciun - diferite forme

Crăciunul este un an popular de sărbători pentru mulți oameni, nu numai pentru copii, ci și pentru adulți. Își decorează frumos apartamentul de Crăciun, coace .. mai mult

Prețul nostru: de la 92 lei
Prețul original: de la 113 lei
Rating
4.5
24 Rating

Pernă de Crăciun - diferite forme

Crăciunul este un an popular de sărbători pentru mulți oameni, nu numai pentru copii, ci și pentru adulți. Își decorează frumos apartamentul de Crăciun, coace prăjituri, împodobește un brad și Crăciunul poate începe. O pernă frumoasă de Crăciun va ajuta la decorare.

Acestea sunt perne în formă de stea de culoare gri și o pernă de formă pătrată în roșu, întotdeauna cu motiv de Crăciun, care vor însufleți și pune la punct frumosul interior. Crăciunul va respira peste tine din fiecare colț și din interiorul casei tale.

Nu numai că înfrumusețează camera unui copil, ci și un living, dormitor sau birou. Perna de Craciun este cusuta manual , un produs realizat manual. Este confectionata din bumbac de calitate, moale la atingere si foarte placuta.

Datorită pernelor de Crăciun, poți anima cu ușurință orice cameră și așteptarea Crăciunului și mai ales a lui Moș Crăciun te va face pe tine și pe copiii tăi să alergi mai repede. Obțineți și pentru dvs. aceste frumoase perne decorative.

Dimensiune : 40x40 cm

FĂCUT MÂNĂ!

DIMENSIUNE: 40x40 cm

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
24 clienți care au
apreciat acest produs