Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Perne și pilote   /   Set pilotă și pernă   /   Set de plapumă și pernă combinat pentru copii 100x135 cm + 40x60 cm pe tot parcursul anului

Set de plapumă și pernă combinat pentru copii 100x135 cm + 40x60 cm pe tot parcursul anului

Perna și pătura pentru copii sunt produse sub control strict și garantează astfel cea mai înaltă calitate. Acest set poate fi folosit tot timpul anului si va fi .. mai mult

Prețul nostru: 126 lei
Timpul de expediere 1-3 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.5
28 Rating

Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
4319-0 INGEO 100x135 + 40x60 lenjerie de pat 126 lei 1-3 săptămâni Cantitate

Set de plapumă și pernă combinat pentru copii 100x135 cm + 40x60 cm pe tot parcursul anului

Perna și pătura pentru copii sunt produse sub control strict și garantează astfel cea mai înaltă calitate. Acest set poate fi folosit tot timpul anului si va fi apreciat de toti parintii care isi doresc doar ce e mai bun pentru copiii lor.

Setul de umplutură INGEO este inovator pe piața lenjeriei de pat. Fibra INGEO combină avantajele materialelor de umplutură sintetice și naturale. Are toate proprietățile pe care le au fibrele sintetice de înaltă calitate și oferă, de asemenea, confortul necesar pe care îl obține datorită materialelor naturale. Datorită acestei combinații, garantează un somn confortabil și sănătos pentru copilul dumneavoastră.

INEGO este fabricat 100% din fibră PLA. Este o fibră naturală care este extrasă din plante din surse care sunt reînnoite în fiecare an, precum porumbul. Este hipoalergenic și nu miroase. Acest material distribuie uniform căldura corpului, este respirabil, asigură o izolare termică excelentă și elimină umezeala. Gradul de siguranță aici este ridicat, fibra este neinflamabilă.

Opțiuni adiționale: set pătură și perne
dimensiune pernă: 60x40 cm
dimensiune pături: 135x100 cm
Anual perioadă: tot anul

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
28 clienți care au
apreciat acest produs