Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat pentru copii – imprimeu ursuleti

VÂNZARE INCHEIATĂ - Pat pentru copii – imprimeu ursuleti

Acest pat distractiv si colorat pentru copii cu poza unor urusuleti vor stralucii in ochii copiilor. Patul are un finisaj de inalta calitate, iar materialele de .. mai mult

Prețul nostru: de la 377 lei
Prețul original: de la 537 lei
Rating
4.6
22 Rating


Pat pentru copii – imprimeu ursuleti

Acest pat distractiv si colorat pentru copii cu poza unor urusuleti vor stralucii in ochii copiilor. Patul are un finisaj de inalta calitate, iar materialele de asemnea de calitate ii asigura o viata prelungita si durabilitate.

Datorita folosii unor profile laminate peste cerneala eco, culorile folosite pentru imprimeu nu se vor decolora in timp.

Pentru a asigura siguranta copiilor, marginile patului au o dunga speciala, care acopera zonele ascutie ale placilor. Sine de protectie simple previn caderea copiilor din pat in timpul somnului. Patul cu ursuleti pentru copii suporta o greutate de pana la 150 kg, drept urmare daca parintii vor sa se intinda langa copii lor, nu reprezinta o problema. Baza patului de sub saltea este groasa de 2 cm. Inca un avantaj al acestui pat este spatiul de depozitare de sub el unde sunt unul sau doua sertare, in functie de marimea patului.

Salteaua nu este inclus, dar poate fi gasita la sectiunea de SALTELE, unde se poate selecta dimensiunea relevanta.

Patul cu ursuleti pentru copii este disponibil in urmatoarele marimi :

- 140 x 70, 160 x 70, 160 x 80 si 160 x 90 cm cu un sertar (sau fara), sau dimensiunile 180 x 80 si 200 x 90 cm cu doua sertare (sau fara). Va rugam sa aveti rabdare 10 zile de la comanda pentru realizarea patului.

CULORI PATURI: alb
execuție paturi: cu barieră, cu spațiu de depozitare, personalizat
materiale paturi: laminat

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
22 clienți care au
apreciat acest produs