Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat pentru copii – Gradina zoologica

VÂNZARE INCHEIATĂ - Pat pentru copii – Gradina zoologica

Daca doriti sa va rasfatati copii cu un pat frumos colorat, cu siguranta ar trebuii sa alegeti patul cu gradina zoological care are un design minunat. Acest pat .. mai mult

Prețul nostru: de la 538 lei
Rating
4.4
22 Rating


Pat pentru copii – Gradina zoologica

Daca doriti sa va rasfatati copii cu un pat frumos colorat, cu siguranta ar trebuii sa alegeti patul cu gradina zoological care are un design minunat. Acest pat pentru copii ii va duce pe copii in lumea viselor unde ei pot merge prin gradina zoologica si unde pot devenii prieteni cu diverse animale.

Cerneala folosita pentru poza cu gradina zoologica este eco, iar pentru prevenirea culorilor sa nu devina fade sau sa se strice, aceasta a fost laminata.

Exista o banda de cauciuc speciala care acopera toate marginile ascutite ale patului. Copii pot dormii in siguranta in pat datorita sinei de protectie care se poate instala pe orica din lateralele patului.

150 kg este limita maxima de greutate admisa de pat si permite si adultilor sa stea sau sa se intinda pe el cand copii au vise urate. Nu trebuie sa-ti faci griji ca-l vei strica. Materialele folosite la realizarea patului sunt de buna calitate.

Aceasta ne asiugura ca patul este durabil si robust. Copii se pot juca in siguranta in acesta.

Sipci de 2 cm grosime au fost folosite la realizarea bazei patului. Patul vine cu un set de decoratiuni de perete cu acelasi motiv.

Salteaua nu este inclusa in pretul patului si trebuie cumparata separat. Puteti alege marimea corespunzatoare de la sectiunea SALTELE disponibila in panoul din partea stanga.

Dimeniuni :

- Dimensiunule de 140 x 70 cm, 160 x 70 cm si 160 x 90 cm sunt prevazute cu sertar mare de depozitare cu roti

- Dimensiunile de 180 x 80 cm si 200 x 90 cm cu doua sertare mai mici cu roti

CULORI PATURI: alb, alte culori la comandă
execuție paturi: cu barieră, cu spațiu de depozitare, personalizat
materiale paturi: laminat

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
22 clienți care au
apreciat acest produs