Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat cu barieră Woody - alb

Reduceri

VÂNZARE INCHEIATĂ - Pat cu barieră Woody - alb

Patul cu barieră Woody în culoarea albă reprezintă una dintre cele mai bune piese de mobilier pentru camera copiilor. Culoare albă, lemn masiv de pin, barieră .. mai mult

Prețul nostru: de la 721 lei
Rating
4.5
85 Rating

Pat cu barieră Woody - alb

Patul cu barieră Woody în culoarea albă reprezintă una dintre cele mai bune piese de mobilier pentru camera copiilor. Culoare albă, lemn masiv de pin, barieră bilaterală. Acestea sunt caracteristicile, care vor face ca acest pat să fie și pe placul dvs. În același timp, aveți posibilitatea de a alege varianta cu sau fără sertar.

Patul din lemn masiv realizat cu precizie, vopsit cu lac alb pe bază de apă, este o garanție a calității și a unui somn sigur pentru cei mici. În ciuda lacului alb, modelul lemnului de pin este foarte bine vizibil. Tetiera este aerisită, alcătuită din mai multe părți.

Grilajul din lemn cu lamele poate susține până la 100 kg, astfel încât puteți sta în siguranță pe margine și puteți citi o poveste copilului vostru. Alegeți din mai multe dimensiuni, în funcție de înălțimea copilului, pentru care este destinat patul. Sertarul de sub pat este practic, însă aveți posibilitatea de a cumpăra patul și fără el.

Siguranța este esențială în cazul paturilor pentru copii, motiv pentru care acest tip de pat este echipat cu două bariere. Bariera din spate pe toată lungimea patului protejează copilul de cădere sau peretele adiacent de murdărire. Bariera frontală a patului înalță o parte din partea laterală a patului pentru a proteja copilul de cădere. Pentru bariera din față, puteți alege dacă bariera se află în dreapta sau în stânga. Spațiul este suficient de larg pentru a permite ieșirea ușoară din pat (aproximativ 70 cm).

Atunci când alegeți o saltea pentru copii pentru acest pat, țineți cont de faptul, că este vorba de un pat cu o barieră. Salteaua nu trebuie să fie prea înaltă pentru a-și păstra funcția. Vă recomandăm o saltea cu o înălțime maximă de 13-14 cm.

Avantaje pat:

 • barieră frontală variabilă a patului pentru montare pe partea stângă sau dreaptă

 • pat stabil pentru copii cu margini rotunjite

 • alegerea mai multor dimensiuni

 • disponibil în variante cu și fără spațiu de depozitare

 • asamblare ușoară conform instrucțiunilor atașate (sunt incluse și șuruburile și știfturile necesare)

 • vopsit cu lac alb pe bază de apă - granulația naturală a lemnului iese frumos în evidență

 • grilaj cu lamele rulate (10 lamele) din lemn masiv, cu o capacitate de încărcare de până la 100 kg (valabil pentru toate dimensiunile patului)

Sugestie de la Noi:

Paturile albe sunt atemporale și potrivite atât pentru fete, cât și pentru băieți. În plus, mobilierul alb poate fi ușor combinat cu orice culoare de pereți sau accesorii de casă.

Dimensiunile patului variază în funcție de dimensiunea aleasă

Lungime și lățime totală pat:

 • 160x70 cm - lungime totală 167 cm și lățime 78 cm

 • 180x80 cm - lungime totală 187 cm și lățime 88 cm

 • 200x90 cm - lungime totală 207 cm și lățime 98 cm

Lungime barieră frontală:

 • 160x70 cm - 88 cm

 • 180x80 cm - 107 cm

 • 200x90 cm - 128 cm

Material sertar:

 • partea din față - pin masiv

 • laterale și spate - MDF

Dimensiuni sertar:

 • 157x69x23 cm - potrivit sub pat cu lungimea de 160 cm

 • 177x69x23 cm - potrivit sub pat cu lungimea de 180 cm

 • 197x69x23 cm - potrivit sub pat cu lungimea de 200 cm

Atenție:

Salteaua nu este inclusă în pat. Alegeți o saltea la dimensiunea necesară din categoria saltele copii Lungimea și lățimea saltelei corespund mărimii variantei selectate.

CULORI PATURI: alb
execuție paturi: cu barieră, cu spațiu de depozitare
materiale paturi: masiv
limită de greutate: 100 kg
ALTE BRANDURI: Ourbaby

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Paun 25.01.2022

Din ce vad, formularul de reclamatii implica automat retur, ceea ce eu nu doresc sa fac, sa dezasamblez tot patul, sa-l impachetez etc., nu mai am ambalajele originale si nici altele de dimensiune potrivita. As fi dorit, cum am precizat de la bun inceput, o somiera decenta pentru el in loc de somiera absolut ingrozitoare cu care a venit livrat. Mi s-a spus ca nici macar contra cost nu se poate rezolva acest lucru deoarece nu comercializati decat acest model. Drept urmare, voi incerca sa cumpar din alta parte o somiera, daca gasesc, patul il voi pastra, nu doresc sa-l desfac si sa-l impachetez, cum am scris mai sus. Reclamatia as fi completat-o daca se putea fara retur, asa insa nu pot.

- Ne pare rău, dar nu mai este posibil să creăm un nou caz în formularul nostru de reclamație după expirarea perioadei de reclamație. Dacă nu ați făcut deja acest lucru, vă rugăm să ne contactați pe e-mail, unde veți atașa fotografii și o descriere detaliată a defectului. Vom fi bucuroși să vă oferim informatiile necesare.

Paun 21.01.2022

Un produs de o calitate foarte proasta, nu recomad! Somiera se rupe toata, te trezesti cazand sub pat in timp ce dormi. Cutia de depozitate este atat de subreda ca daca pui ceva in ea se dezmembreaza, tot ce am reusit noi a fost sa zgariem parchetul cu cuiele care iasa din aceasta cutie.

- Buna ziua, ne pare rau de faptul ca nu suneti multumim de produsul achiziționat din magazinul nostru. Va rugam sa complectați formularul de reclamații, colegii mei vor lua legătura cu Dvs.:https://www.banaby.ro/reclamatii-retururi/ Mulțumim pentru înțelegere si va dorim o zi plăcuta.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
85 clienți care au
apreciat acest produs