Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat pentru copii cu barieră Ourbaby - Safari - alb

MOMENTAN INDISPONIBIL - Pat pentru copii cu barieră Ourbaby - Safari - alb

Pentru camera copiilor sunt necesare nu numai jucăriile, ci și un pat adecvat pentru copii. Copii trebuie să aibă un loc unde să se poată odihni, să-și .. mai mult

Prețul nostru: de la 776 lei
Rating
4.4
29 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
12765-0 140x70 cm pat fără spațiu de depozitare
776 lei
Vândut în prezent
12765-2 140x70 cm pat + spațiu de depozitare
1 100 lei
Vândut în prezent
12765-3 160x70 cm pat fără spațiu de depozitare
954 lei
Vândut în prezent
12765-4 160x70 cm pat + spațiu de depozitare
1 258 lei
Vândut în prezent
12765-5 160x80 cm pat fără spațiu de depozitare
946 lei
Vândut în prezent
12765-6 160x80 cm pat + spațiu de depozitare
1 258 lei
Vândut în prezent
12765-7 180x80 cm pat fără spațiu de depozitare
1 053 lei
Vândut în prezent
12765-8 180x80 cm pat + spațiu de depozitare
1 363 lei
Vândut în prezent

Pat pentru copii cu barieră Ourbaby - Safari - alb

Pentru camera copiilor sunt necesare nu numai jucăriile, ci și un pat adecvat pentru copii. Copii trebuie să aibă un loc unde să se poată odihni, să-și reîncarce bateriile și să-și recapete energia pentru alte jocuri.

Trebuie să achiziționați un pătuț care să fie de bună calitate, rezistent și durabil. În același timp, vreți să fie ceva unde copiilor le va plăcea să doarmă. Și exact asta este patul pentru copii cu barieră Ourbaby - Safari - alb.

Are motiv safari foarte frumos și colorat, care este încântător și primitor, potrivit pentru toate dormitoarele copiilor. Este un pat potrivit pentru toți copii, atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Are laturi albe versatile, ceea ce îl face potrivit pentru toate interioarele. Astfel, patul pentru copii va fi nu numai practic, ci și perfect, oferind o imagine de ansamblu și înfrumusețând toate interioarele. Imprimeul colorat va însufleți orice cameră.

Patul pentru copii are funcționalitate, oferă confort pentru copii și este foarte ușor de asamblat. Are o capacitate de încărcare de până la 120 de kilograme, astfel încât părinții se pot așeza pe pat și nu i se va întâmpla nimic.

Patul pentru copii este fabricat din plăci laminate, care sunt moderne, durabile și rezistente. Patul are un grilaj realizat din lemn de pin. Deci, nu numai copii vor iubi patul pentru copii, ci și părinții.

Patul pentru copii are margini de cauciuc plasate în jurul perimetrului ambelor capete de pat. Această acoperire cu cauciuc protejează patul împotriva deteriorării. Marginea de cauciuc se lipește fără a fi nevoie de lipici.

Patul pentru copii are o aplicație colorată. Pentru a preveni frecarea și decolorarea culorii, aplicația este tratată cu un laminat protector special. Acest lucru face ca aplicarea culorii să fie frumoasă pentru o perioadă lungă de timp.

Patul are, de asemenea, o barieră care este detașabilă și poate fi așezată pe partea dreaptă sau pe partea stângă, exact în funcție de nevoile dvs. curente. În timpul zilei, bariera poate fi îndepărtată pentru a oferi copilului spațiu de joacă.

Pe de altă parte, seara și noaptea, bariera protejează copii și somnul lor de căderea din pat. Respectă standardele europene și are, de asemenea, propriile certificate de siguranță, astfel încât este o piesă cu adevărat sigură.

În afară de pat, în pachet veți găsi și o barieră și un grilaj. Salteaua nu este inclusă, aceasta trebuie achiziționată separat în coloana din stânga, la categoria SALTELE. Aici puteți alege dimensiunea și materialul corespunzător.

Dimensiuni:

- dimensiuni grilaj: 4 x 2 centimetri

- lungime barieră: 100 centimetri

Fotografiile au doar scop ilustrativ. În prezent, sunt în curs de desfășurare modificări minore de proiectare din partea furnizorului.

CULORI PATURI: alb
execuție paturi: cu barieră, cu spațiu de depozitare, personalizat
materiale paturi: laminat

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
29 clienți care au
apreciat acest produs