Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat pentru copii cu bariera Ourbaby - Safari - alb

Pat pentru copii cu bariera Ourbaby - Safari - alb

În camera copiilor, este necesar să achiziționați nu numai jucării cu care copiii să se joace, ci și un pat potrivit pentru copii. Copiii trebuie să aibă un loc .. mai mult

Prețul nostru: de la 708 lei
Timpul de expediere 2-4 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.4
29 Rating

Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
12765-0 140x70 cm pat fără spațiu de depozitare 708 lei 2-4 săptămâni Cantitate
12765-2 140x70 cm pat + spațiu de depozitare 1 015 lei 2-4 săptămâni Cantitate
12765-3 160x70 cm pat fără spațiu de depozitare 876 lei 2-4 săptămâni Cantitate
12765-4 160x70 cm pat + spațiu de depozitare 1 167 lei 2-4 săptămâni Cantitate
12765-5 160x80 cm pat fără spațiu de depozitare 870 lei 2-4 săptămâni Cantitate
12765-6 160x80 cm pat + spațiu de depozitare 1 167 lei 2-4 săptămâni Cantitate
12765-7 180x80 cm pat fără spațiu de depozitare 971 lei 2-4 săptămâni Cantitate
12765-8 180x80 cm pat + spațiu de depozitare 1 268 lei 2-4 săptămâni Cantitate

Pat pentru copii cu bariera Ourbaby - Safari - alb

În camera copiilor, este necesar să achiziționați nu numai jucării cu care copiii să se joace, ci și un pat potrivit pentru copii. Copiii trebuie să aibă un loc unde să se odihnească, să capete energie și putere pentru alte jocuri.

Trebuie să cumpărați un pat pentru copii care este de înaltă calitate, puternic și durabil. În același timp, vrei să le placă copiilor, astfel încât să le placă să doarmă în ea. Și exact asta este patul pentru copii Ourbaby cu barieră - safari - alb.

Are un motiv safari colorat foarte frumos, care este frumos si placut, potrivit pentru toate camerele copiilor. Este un pat care este potrivit pentru toți copiii, pentru băieți și fete.

Are laterale albe universale și, prin urmare, se potrivește în toate interioarele copiilor. Astfel, patul pentru copii nu va fi doar practic, ci va si ajusta si infrumuseta toate interioarele. Imprimeul colorat va lumina orice cameră.

Patul pentru copii are functionalitate, ofera copiilor confort si este foarte usor de asamblat. Are o capacitate de încărcare de până la 120 de kilograme, astfel încât părinții se pot așeza pe pat și nu i se va întâmpla nimic.

Patul pentru copii este realizat din placi laminate, care sunt moderne, durabile si rezistente. Patul are un grătar din lemn de pin. Nu numai copiii se vor îndrăgosti de patul copiilor, ci și părinții.

Patul pentru copii are o margine de cauciuc care se afla in jurul perimetrului ambelor fronturi. Acest cauciuc protejează patul de deteriorare. Marginea de cauciuc ține fără a folosi lipici.

Patul pentru copii are o aplicație colorată. Pentru a preveni frecarea și decolorarea, aplicarea este tratată cu un laminat de protecție special. Datorită acestui lucru, aplicarea culorii este frumoasă pentru o lungă perioadă de timp.

Patul pentru copii are si o bariera care este detasabila si poate fi amplasata pe partea dreapta sau stanga, exact in functie de nevoile dumneavoastra curente. În timpul zilei, bariera poate fi îndepărtată și copiilor li se poate oferi spațiu pentru a se juca.

Seara și noaptea, pe de altă parte, bariera protejează copiii și somnul copiilor de căderea din pat. Îndeplinește standardele europene și are și propriile certificate de siguranță, deci este o piesă cu adevărat sigură.

Pe lângă patul pentru copii, în pachet veți găsi și o barieră și un grătar. Salteaua nu face parte din pachet, trebuie achizitionata separat in coloana din stanga, la categoria SALTEA. Aici puteți alege dimensiunea și materialul potrivit.

dimensiuni:

- dimensiuni grila: 4 x 2 centimetri

- lungime bariera: 100 centimetri

Fotografiile au doar scop ilustrativ. Modificări minore de design sunt în curs de desfășurare din partea furnizorului.

CULORI PATURI: alb
execuție paturi: cu barieră, cu spațiu de depozitare, personalizat
materiale paturi: laminat

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
29 clienți care au
apreciat acest produs