LICHIDAREA STOCULUI DE PRIMĂVARĂ - reduceri de până la 54 %

Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   copii pat cu barieră Ourbaby - safari - alb

copii pat cu barieră Ourbaby - safari - alb

Pentru camera copilului ar trebui să fie nu numai cumpere jucării cu care joacă pentru copii, dar, de asemenea, un pat adecvat pentru copii. Copiii trebuie să .. mai mult

Prețul nostru: de la 664 lei
Timpul de expediere 2-4 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.4
29 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
12765-0 140x70 cm pat fără spațiu de depozitare 664 lei 2-4 săptămâni Cantitate
12765-2 140x70 cm pat + spațiu de depozitare 949 lei 2-4 săptămâni Cantitate
12765-3 160x70 cm pat fără spațiu de depozitare 818 lei 2-4 săptămâni Cantitate
12765-4 160x70 cm pat + spațiu de depozitare 1 094 lei 2-4 săptămâni Cantitate
12765-5 160x80 cm pat fără spațiu de depozitare 813 lei 792 lei 2-4 săptămâni Cantitate
12765-6 160x80 cm pat + spațiu de depozitare 1 094 lei 2-4 săptămâni Cantitate
12765-7 180x80 cm pat fără spațiu de depozitare 907 lei 2-4 săptămâni Cantitate
12765-8 180x80 cm pat + spațiu de depozitare 1 189 lei 2-4 săptămâni Cantitate

copii pat cu barieră Ourbaby - safari - alb

Pentru camera copilului ar trebui să fie nu numai cumpere jucării cu care joacă pentru copii, dar, de asemenea, un pat adecvat pentru copii. Copiii trebuie să aibă un loc unde vă puteți relaxa, reîncărca energia și puterea pentru următoarele jocuri.

Trebuie să ia patul unui copil, care este bun, puternic și durabil. În același timp doriți copiii, de asemenea, că a plăcut în ea dragoste de dormit. Și exact acest lucru este bariera patul copilului Ourbaby - safari - alb.

Ea are o temă foarte frumos safari de culoare, care este frumos și confortabil, potrivit pentru camere tuturor copiilor. Este un pat care este potrivit pentru toți copiii, pentru băieți și pentru fete.

Universal are fețe albe și, astfel, se potrivește interioare tuturor copiilor. Pat Baby nu numai practic, dar, de asemenea, melodii și decora toate interioarele. imprimare color luminează camera tuturor.

Pat pentru copii are funcționalitate oferă confort copiilor și foarte ușor de instalat. Are o capacitate de până la 120 kg, astfel încât pat, părinții pot sta jos și nimic nu se va întâmpla cu ea.

Pat pentru copii este realizat din placi laminate, care sunt moderne, durabile și puternice. Patul are un grătar, care este fabricat din lemn de pin. Pat copil place asa ca nu numai copiii, ci și părinții.

Pat pentru copii are o căptușeală de cauciuc, care este dispus perimetral ambele fețe. Această frecare protejează patul înainte de a prejudiciului ei. Cauciuc tăiate așteptare fără lipici.

Pat Pat are o serie de aplicații de culoare. Pentru a preveni abraziune și culorile estompate, aplicația este tratată cu un laminat special de protecție. Acest lucru face ca aplicațiile de culoare pe o perioadă lungă de timp.

Pat Pat are, de asemenea, o barieră, care este detașabil și poate fi pus pe partea dreapta sau stânga, în funcție de nevoile curente. În timpul zilei, este posibil pentru a elimina bariera, și oferă spațiu pentru copii să se joace.

Seara și noaptea, pe bariera contrar protejează copii și pentru copii de somn înainte de a cădea din pat. Faceți cunoștință cu standardele europene și are, de asemenea, propriile certificate de securitate, și anume o piesă într-adevăr în condiții de siguranță.

Pachetul va găsi, de asemenea, paturi pentru copii și, de asemenea, grătarul barieră. Saltea nu este inclus, acesta trebuie să fie achiziționate separat și în coloana din stânga, în categoria de saltele. Aici puteți selecta dimensiunea și materialul corespunzător.

dimensiuni:

- dimensiuni grilă: 4 x 2 cm

- barieră lungime: 100 cm

CULORI PATURI: alb
execuție paturi: cu barieră, cu spațiu de depozitare, personalizat
materiale paturi: laminat

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
29 clienți care au
apreciat acest produs