Banaby.ro   »   Totul pentru sugari   /   Pături cu activități   /   Centru de activitati Fisher Price- Micul Muzician

MOMENTAN INDISPONIBIL - Centru de activitati Fisher Price- Micul Muzician

Va ganditi ce jucarii mai puteti achizitiona pentru a capta atentia copiilor? V-ar placea ceva care ar fi potrivit varsteisi sa le dezvolte aptitudinile in .. mai mult

Prețul nostru: 275 lei
Rating
4.7
20 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
6313-0 FP-DFP69 275 lei Vândut în prezent

Centru de activitati Fisher Price- Micul Muzician

Va ganditi ce jucarii mai puteti achizitiona pentru a capta atentia copiilor? V-ar placea ceva care ar fi potrivit varsteisi sa le dezvolte aptitudinile in acelasi timp? Bucuratii pe micutii vostri cu salonul de jucarii miculmuzician de la Fisher Price. Acestia pot asculta melodii amuzante, se pot juca si se pot distra in voie. Bebelusii invata astfel sa-si lovească picioarele si sa se sprijine în pozitia ridicat.

Arcada cu jucarii multifunctionala si universala este potrivita atat pentru fete, cat si pentru baietei. Doar comutati boxa difuzor in modul Play Long, si nimic nu il va mai impiedica pe copilul dumneavoastra sa se bucure de un concert in toata regula.

Este vorba de un mod lung de redare a melodiilor, de 30 de minute. Copii se pot juca cu jucariile agatate deasupra lor, care seamana cu instrumentele muzicale. Datorita zgomotelor distractive produse, acestiaîi motiveaza pe copii sa isi schimbe pozitia.

Cand copilul creste, eliminati arcada si copilul se poate juca sau asculta muzica in voie. In acest fel, copii descopera modul in care sunt create melodiile. Tot ce trebuie sa faca este sa loveasca un instrument muzical de doua ori. Pentru a spala covorasul la msina, decuplati difuzoarele.

Puteti folosi covorasul din nou si din nou, pentru ami multe concerte ale copiilor. Potrivit pentru toti copii, inca de la nastere.

MOTIV: Animale
ALTE BRANDURI: Fisher Price

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.7
20 clienți care au
apreciat acest produs