Banaby.ro   »   Totul pentru sugari   /   Nutriție și alăptare   /   Biberoane și căni pentru copii   /   infantil flacon aur 360ml

reducere

MOMENTAN INDISPONIBIL - infantil flacon aur 360ml

biberon ar trebui să fie de înaltă calitate și materiale sigure. Copiii beau din ea și este, prin urmare, este important ca materialul de slabă calitate, în .. mai mult

Prețul nostru: de la 55 lei
Rating
4.3
18 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
6703-0 Inimi mov 55 lei Vândut în prezent
6703-2 Stele albastru închis 53 lei 48 lei 1 buc. rămasă în stoc
6703-3 Sfârâie mov 53 lei Vândut în prezent

infantil flacon aur 360ml

biberon ar trebui să fie de înaltă calitate și materiale sigure. Copiii beau din ea și este, prin urmare, este important ca materialul de slabă calitate, în orice mod de a nu semna asupra sănătății lor. Si la un tricou întâlnește sticla copil de aur.

Nu numai în ceea ce privește calitatea și sticla în condiții de siguranță, dar, de asemenea, un design modern și foarte frumos pregătite. Accentul pe materiale nemuritoare, care sunt inspirate de cele mai recente tendințe în bijuterii.

Suprafața placat cu aur, aplicatii aurii superbe de la transluciditatea Premium Collection. Toate acestea în sticle pentru copii pot fi găsite. In plus, contine BPA are trei tetină poziționale, care este fabricat din silicon de grad medical.

Tetinei permite aerului să vină treptat acumulate din sticlă, mamelon are, prin urmare, împotriva valvei colicilor. Este potrivit pentru toți copiii.

- Volum: 360 ml

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.3
18 clienți care au
apreciat acest produs