Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Mese pentru copii   /   Masă și scaune pentru copii   /   Masă BEEP pentru copii

Reduceri

VÂNZARE INCHEIATĂ - Masă BEEP pentru copii

Masa BEEP pentru cei mici, mobilă și potrivită pentru tine! Colecție de mobilier frumos cu modele moderne, inspirate de tendințele actuale. Mobilierul din .. mai mult

Prețul nostru: de la 844 lei
Prețul original: de la 986 lei
Rating
4.7
24 Rating


Masă BEEP pentru copii

Masa BEEP pentru cei mici, mobilă și potrivită pentru tine! Colecție de mobilier frumos cu modele moderne, inspirate de tendințele actuale. Mobilierul din colecția BEEP este, datorită designului său genial, potrivit pentru fiecare interior.

Detaliile sale și construcția sofisticată, originală, cu trăsături distinctive, au ca rezultat un finisaj uimitor. Pentru a termina, există o gamă largă de culori pentru a se potrivi restul interiorului.

Colecția BEEP este adecvată în principal, dar nu numai pentru tineri!!! Acest mobilier modern și elegant își va găsi locul în camera unui adolescent, precum și într-un apartament modern, un restaurant sau o cafenea.

Disponibile sunt opt culori unice, pline de viață. Pentru a crea un set special, îl puteți combina cu scaune din aceeași colecție.

Timpul de comandă este de 7 săptămâni.

Opțiuni adiționale: masuta de cafea
ALTE BRANDURI: Timoore

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.7
24 clienți care au
apreciat acest produs