Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Mese pentru copii   /   Birouri pentru copii   /   Masă de scris Tomik TO-6

Masă de scris Tomik TO-6

Fiecare copil de școală are nevoie de un birou și de spațiu pentru studiu.Puteți cumpăra un birou frumos din colecția de mobilă Tommy. Biroul este practic .. mai mult

Prețul nostru: de la 903 lei
Disponibilitate 1-3 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.5
17 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
7652-0 alb transparent 903 lei 1-3 săptămâni Cantitate

Masă de scris Tomik TO-6

Fiecare copil de școală are nevoie de un birou și de spațiu pentru studiu.Puteți cumpăra un birou frumos din colecția de mobilă Tommy.

Biroul este practic și versatil,pentru toți copiii de toate grupele de vârstă.Este prin urmare potrivit pentru copiii mai mici și pentru cei mai mari.Este potrivit pentru toate interioarele,iar copiii îl vor îndrăgi.

Are 2 sertare în care puteți depozita tot ce aveți nevoie pentru școală,cărți,caiete sau desene.Suprafața de scris este largă,copiii putând să își scrie orice.

Este făcut din lemn de pin de înaltă calitate care este durabil și dur.Poate fi cumpărat în 4 culori,și anume culoarea aninului,alb transparent,culaorea pinului și a nucului.Se potrivește în orice interior.

Se poate asocia cu alte piese de mobilier din colecția Tommy.Va da o aparență uniformă și comprehemsivă.Puteți cumpăra un dulap,o noptieră sau un dulap cu sertare.

Dimensiuni:

-lățimea-110 cm.

-adâncimea-60 cm.

-înălțimea-77 cm.

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
17 clienți care au
apreciat acest produs