BLACK FRIDAY REDUCERI PÂNĂ LA 50% »

Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Mese pentru copii   /   Birouri pentru copii   /   Birou de scris pentru copii Junior II – Amandeus

Birou de scris pentru copii Junior II – Amandeus

Biroul de scris Junior II este potrivit pentru copii care merg la scoala. Promoveaza sederea dinamica care previne si minimizeaza durerile de spate. Biroul de .. mai mult

Prețul nostru: de la 2 500 lei
Disponibilitate 2-4 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.6
17 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
5371-3 verde 2 500 lei 2-4 săptămâni Cantitate
5371-4 salcâm 2 500 lei 2-4 săptămâni Cantitate

Birou de scris pentru copii Junior II – Amandeus

Biroul de scris Junior II este potrivit pentru copii care merg la scoala. Promoveaza sederea dinamica care previne si minimizeaza durerile de spate. Biroul de scris Junior II poate fi ajustat oricand aveti aveti nevoie. Ajustarea va permite sa creati o sedere ergonomica si spatiu suficient intre scaun si biroul.

Biroul Junior II creste pe inaltime odata cu copilul, asa ca nu sunteti nevoiti sa luati unul nou in fiecare an. Puteti ajusta unghiul biroului, dar la fel si inaltimea. Unghiul se poate ajusta intre 0 si 60 de grade. In acest fel nu exista presiune pe coloana vertebrala in zona cervicala.

Biroul are incluse si pistoane care permit reglarea pe inaltime intre 53 si 80 cm de la podea. In acest fel puteti sta, sta pe jumatate sau in picioare in timp ce lucrati. Datorita inaltimii ajustabile puteti lucra asa cum doriti si cand doriti. Biroul se poate, de asemenea, muta foarte usor.

Daca urmati cativa pasi simplii, puteti sa-i schimbati inaltimea in cateva secunde. Orice copil poate sa faca asta. Sub birou exista un sertar pentru depozitare unde puteti tine instrumente pentru scris esentiale. O tavita care se scoate impiedica instrumentele esentiale sa cada pe podea in caz de inclinare.

Biroul are de asemnea si un raft unde sa puneti instrumentele esentiale. Pentru mobilitate usoara biroul are doua roti. Biroul de scris Junior II – Amadeus vine insotit de un certificat de sanatate ce este in concordanta cu standardele internationale si din Cehia in privinta ergonomiei si incarcarii. Biroul este foarte robust, realizat din materiale de buna calitate ce-i asigura o durata de viata mai lunga.

ALTE BRANDURI: Amadeus

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
17 clienți care au
apreciat acest produs