Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Lenjerii de pat copii   /   Seturi de lenjerie pentru pătuț   /   Lenjerie de pat pentru copii Winnie the Pooh 033

MOMENTAN INDISPONIBIL - Lenjerie de pat pentru copii Winnie the Pooh 033

Winnie the Pooh și prietenii săi sunt foarte populari printre copii. Ijáček, Prasátko și Tygřík sunt mari prieteni împreună cu Winnie the Pooh. Și chiar și .. mai mult

Prețul nostru: 62 lei
Rating
4.6
41 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
12929-0 Winnie the Pooh 033 100x135 62 lei Vândut în prezent

Lenjerie de pat pentru copii Winnie the Pooh 033

Winnie the Pooh și prietenii săi sunt foarte populari printre copii. Ijáček, Prasátko și Tygřík sunt mari prieteni împreună cu Winnie the Pooh. Și chiar și copiii dvs. de astăzi pot avea acești prieteni animați în camera lor, datorită așternuturilor pentru bebeluși.

Așternuturile pentru copii cu motivul Pooh Bear sunt moderne, colorate și drăguțe, potrivite pentru toți copiii, băieții și fetele. Așternutul este vesel și autorizat, se va îndrăgosti nu numai de adulți, ci și de copii.

Lenjeria de pat pentru copii este realizată din materiale de calitate, confecționate din bumbac 100%, care este foarte plăcută la atingere. Motivul animalelor vesele poate însufleți interiorul oricărui copil și poate aduce o dispoziție veselă în el.

Lenjeria de pat autorizată are o husă pentru o pernă și o pătură , este dotată cu fermoar, care este practic și confortabil. Culorile sunt colorate, bogate și nu se schimbă nici după câteva spălări, sunt încă colorate. Recomandăm spălarea la o temperatură maximă de 40 de grade.

- dimensiune: 100 x 135 centimetri

DIMENSIUNI LENJERIE DE PAT: 135x100 cm
ALTE BRANDURI: Faro

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
41 clienți care au
apreciat acest produs