Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Lenjerii de pat copii   /   Seturi de lenjerie pentru pătuț   /   Set de asternuturi pentru patuturile de copii ZIG-ZAG

Reduceri

MOMENTAN INDISPONIBIL - Set de asternuturi pentru patuturile de copii ZIG-ZAG

Acest original si frumos colorat set de asternuturi ZIG-ZAG nu este doar frumos de privit,dar este de asemenea facut din materiale de buna calitate care asigura .. mai mult

Prețul nostru: 138 lei
Prețul original: 210 lei
Rating
4.6
22 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
4864-0 Cik-Cak 210 lei 138 lei Vândut în prezent

Set de asternuturi pentru patuturile de copii ZIG-ZAG

Acest original si frumos colorat set de asternuturi ZIG-ZAG nu este doar frumos de privit,dar este de asemenea facut din materiale de buna calitate care asigura siguranta copiilor si somnul confortabil de-a lungul intregii nopti.

Setul de asternuturi din 3 piese este facut din bumbac certificat 100%.Aceasta il face foarte popular printer parinti si multumita tuturor trasaturior sale,ii satisface chiar si pe cei mai exisgenti clienti.Il poti folosi ca pe un cadou,deoarece este frumos impachetat.

Materialul este moale si placut la atingere si nu se decoloreaza nici dupa cateva spalari.Chiar nu isi schimba forma.Pentru a adauga confort,foloseste fermoare practice fara tragatoare,ceea ce este mai sigur pentru copii.

Setul contine o fata de perna,fata de plapuma si de asemenea o bara de protectie pentru pat cu o insertie rabatabila certificata.Noi recomandam spalarea setului de asternuturi la o temperatura maxima de 60 de grade iar bara de siguranta a patutului la o temperatura maxima de 30 de grade.

Marimi:

-fata de plapuma:120 x 90 cm

-fata de perna:60 x 40 cm

-lungimea barei de siguranta a patului:180 cm

-marimea potrivita pentru bara de protectie:120x 60 cm

DIMENSIUNI LENJERIE DE PAT: 120x90 cm

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
22 clienți care au
apreciat acest produs