Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Lenjerii de pat copii   /   Seturi de lenjerie pentru pătuț   /   copii 3-dílné lenjerie dansatoare

Reduceri

MOMENTAN INDISPONIBIL - copii 3-dílné lenjerie dansatoare

Pentru copii și cămăruță copiilor lor pentru a oferi frumusețea și culoarea plăcută? Atunci cu siguranță veți dori un pat de copil înfrumuseța și se adaugă în .. mai mult

Prețul nostru: de la 214 lei
Rating
4.4
21 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
14474-0 120x90 cm 214 lei Vândut în prezent
14474-2 135x100 cm 233 lei 81 lei Vândut în prezent

copii 3-dílné lenjerie dansatoare

Pentru copii și cămăruță copiilor lor pentru a oferi frumusețea și culoarea plăcută? Atunci cu siguranță veți dori un pat de copil înfrumuseța și se adaugă în același timp practic și funcțional lenjerie de pat pentru copii.

Este așternutul pe care te va iubi! Are o plăcută papuceii de balet tematice care cravată drăguț panglică roz. De asemenea, puteți găsi pe motivul pernă brodată de papuceii roz.

La fiecare fetiță visele de a fi o frumoasă dansatoare de balet, dans și plutesc într-un vârtej de muzică. Cu foi de vise această fată frumoasă va atinge practic. Este un minunat așternut trei piese.

Total lenjerie este gri și o puteți găsi puncte fine polka albe. Este fabricat din bumbac 100%, de înaltă calitate, care este foarte plăcut la atingere și moale. Copiii vor dormi în foi frumos.

Setul de trei piese de dansator lenjerie de pat pentru copii cuprinde o acoperire pe pături, fețe de pernă și feroviar. Aduce camera si pat de copil în fiecare copil.

dimensiuni:

- acoperă plapuma: 120 x 90 cm

- pillowcase 40 x 60 cm

- șină: 180 cm

ALTE BRANDURI: Modenex

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
21 clienți care au
apreciat acest produs