Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Lenjerii de pat copii   /   Lenjerii cu umplutură pentru copii   /   LILU Asternuturi pentru copii din muselina

VÂNZARE INCHEIATĂ - LILU Asternuturi pentru copii din muselina

Pielea copiilor este delicata si sensibila,prin urmare vei vrea sa alegi un set de asternuturi care nu i va irita.Incearca acest frumos set de asternuturi care .. mai mult

Prețul nostru: de la 317 lei
Rating
4.6
29 Rating

LILU Asternuturi pentru copii din muselina

Pielea copiilor este delicata si sensibila,prin urmare vei vrea sa alegi un set de asternuturi care nu i va irita.Incearca acest frumos set de asternuturi care este moale,frumos,modern si bland cu pielea copiilor.

Este facut dintr-o frumoasa si moale tesatura de bumbac.O parte scoate in evidenta stele aurii si cealalta parte este fina cu niciun model pe ea.Este umpluta cu silicon hipoalergenic care este 100% sigur pentru copilul tau.Perfect pentru toti bebelusii si copiii,atat baieti,cat si fete si care se completeaza perfect cu patuturile pentru copii,leagane.Umplute cu silicon netesut 100%.

Este facut din bumbac 100% si noi recomandam spalatul la masina folosind un ciclu pentru produse moi la 40 de grade.Noi nu recomandam aplicarea unor detergenti puternici si rotatiile de 800 RPM. Nu este nevoie sa calcati asternuturile,dar in cazul in care le calcati,faceti-o la cea mai mica temperatura.

Marimi:

-carpeta:65 x 75 cm

-perna:25 x 35 cm

DIMENSIUNI LENJERIE DE PAT: 75x65 + 35x25 cm
ALTE BRANDURI: LILU

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
29 clienți care au
apreciat acest produs