Banaby.ro   »   Jucării   /   Jucării interactive   /   amice pe dormit - miel cu melodii

MOMENTAN INDISPONIBIL - amice pe dormit - miel cu melodii

Fiecare copil îi place să adormi cu un prieten de pluș în brațe. Ea îl protejează și îl ajută să adormi mai repede și convenabil. Și acum copiii pot lua un .. mai mult

Prețul nostru: 174 lei
Rating
4.6
18 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
6226-0 Ovine cu melodii - 06586 174 lei Vândut în prezent

amice pe dormit - miel cu melodii

Fiecare copil îi place să adormi cu un prieten de pluș în brațe. Ea îl protejează și îl ajută să adormi mai repede și convenabil. Și acum copiii pot lua un prieten pentru a dormi cu melodii! Este un element fierbinte, care a fost lansat în mai în 2016.

Prieteni de dormit in forma de oi va iubi toți copiii, acesta poate fi folosit de la nastere copii. Este ușor de atașat cu Velcro la pat de copil. Oi va ajuta copiii adoarmă și, de asemenea, datorită sale melodii.

Miel aduce șase melodie liniștitoare, inclusiv lullabies. Vă poate fi setat pentru a activa lacrimi. Așa că de fiecare dată când bebelușul se trezește și începe să plângă, miel reia tonul lui.

Auto-off ton, după cincisprezece minute. Miel poate fi utilizat de către copiii mai mari, atunci când oile trage juca echipamente si devine un prieten cu blană.

Oi este fabricat dintr-un material care este foarte plăcut și moale la atingere. Puteți să-l spălați în mașina de spălat, trebuie doar să trageți echipamentul de redare. Miel este alimentat de trei baterii AAA. Bateriile de pornire sunt incluse.

dimensiuni:

- Lățime: 21 cm

- Înălțime: 25 cm

MOTIV: Miel

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
18 clienți care au
apreciat acest produs