Banaby.ro   »   Îngrijire și baie copii   /   Cadițe pentru copii   /   stand de mai jos tavă alo Kitty - alb

MOMENTAN INDISPONIBIL - stand de mai jos tavă alo Kitty - alb

Scăldat copilul tau poate fi confortabil și simplu, datorită frumos, tava dozator. Acest lucru se va asigura că bebelușii scăldat vor fi copii și mame în .. mai mult

Prețul nostru: 240 lei
Rating
4.6
17 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
4095-0 alb
240 lei
Vândut în prezent

stand de mai jos tavă alo Kitty - alb

Scăldat copilul tau poate fi confortabil și simplu, datorită frumos, tava dozator. Acest lucru se va asigura că bebelușii scăldat vor fi copii și mame în condiții de siguranță, simplu și confortabil.

Sta sub tava este într-un alb minunat cu Hello Kitty motiv, ei iubesc toate fetele mici. Acesta aduce o mai mare siguranță în timpul liber și, de asemenea, aduce alinare celor înapoi copilul fiind scăldat.

Tava stativ are două rafturi, care va servi pentru prosoape și alte accesorii care sunt necesare pentru înot. Raftul de sus și se adaptează-l să se scurgă apa din tava a fost confortabil si fara durere.

Picioare, tava dozator sunt prevăzute cu garnituri de alunecare, ceea ce sporește și mai mult siguranța în timpul liber și previne orice posibila deplasare a standului. Standul poate fi pliat și astfel de magazin, nu ocupă mult spațiu.

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
17 clienți care au
apreciat acest produs