LICHIDAREA STOCULUI DE PRIMĂVARĂ - reduceri de până la 54 %

Banaby.ro   »   Îngrijire și baie copii   /   Cadițe pentru copii   /   Prosop de spalare pentru copii din bambus-cu manusa

MOMENTAN INDISPONIBIL - Prosop de spalare pentru copii din bambus-cu manusa

Prosopul de spalat pentru copii T-TOMI sunt facute din bambus moale care este foarte bland si placut la atingere pe pielea copiilor.Este de asemenea foarte .. mai mult

Prețul nostru: de la 61 lei
Rating
4.9
15 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
4294-0 roz 61 lei Vândut în prezent
4294-2 alb 57 lei Vândut în prezent
4294-3 albastru 61 lei Vândut în prezent
4294-4 alb-roz 57 lei Vândut în prezent

Prosop de spalare pentru copii din bambus-cu manusa

Prosopul de spalat pentru copii T-TOMI sunt facute din bambus moale care este foarte bland si placut la atingere pe pielea copiilor.Este de asemenea foarte absorbant.Poti folosi carpel de spalat din bambus pentru spalatul copiilor dar de asemenea le puteti folosi ca si prosoape,pentru masaj,etc.

Setul contine 2 prosoape de spalat de forma unei manusi.Aceasta forma este foarte practica.Este o carpa de spalat de culoare roz si una de culoare alba.Prosoapele e de spalat se pot spala la masina de spalat dar sa fiti atenti sa nu folositi un balsam de tesaturi,deoarece reduce absorbanta materialului.

Proprietatile prosopului de spalat din bambus:

-este antibacteriana

-foarte absorbanta

-usor de folosit

Prosoapele de spalat T-TOMI corespund Certificatului nr 84/2011 coll al Ministerului Sanatatii din CEHIA in privinta normelor de igiena pentru jucarii si produselor pentru copii cu varsta de sub 3 ani. Marimea prosoapelor de spalat pentru copii din bambus este de 20x 15 cm.

ALTE BRANDURI: T-Tomi

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.9
15 clienți care au
apreciat acest produs