Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Fotolii și canapele pentru copii   /   Canapele pentru copii   /   Canapea pentru copii Ursuleț de pluș maro-bej

Canapea pentru copii Ursuleț de pluș maro-bej

Setul de canapele pentru copii sub forma unui ursuleț drăguț este adorabil. Copilul adoarme frumos pe el, se poate rostogoli, se poate juca, pe scurt, orice. În .. mai mult

Prețul nostru: 417 lei
Timpul de expediere 6-8 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.3
28 Rating

Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
1213-0 K 26+
417 lei
6-8 săptămâni
Cantitate

Canapea pentru copii Ursuleț de pluș maro-bej

Setul de canapele pentru copii sub forma unui ursuleț drăguț este adorabil. Copilul adoarme frumos pe el, se poate rostogoli, se poate juca, pe scurt, orice.

În plus, copiii pot desfășura și reasambla în mod jucăuș acest scaun. Husa este moale, din bumbac, cu adaos de velur. Spătarul solid oferă posibilitatea de a te lăsa pe spate fără senzația de apăsare a feselor.

Pentru copiii mai mari, există un al 4-lea scaun suplimentar care poate fi folosit pentru a regla înălțimea scaunului. Pe lângă scaun, există și o pernă și o geantă pentru scaun. Acesta poate fi folosit de copilul dumneavoastră în picioare sau pentru a se juca.

Parametrii canapelei:

- latime 98 cm

- inaltime 60 cm

- adancime 48 cm

Când este desfășurat, se creează un spațiu de dormit de 71,5 x 160 cm, înălțimea spumei este de 8 cm, lungimea totală - 168 cm.

CULORI: maro, bej, cu motive pentru copii

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.3
28 clienți care au
apreciat acest produs