Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Covoare pentru copii   /   Covoroașe de joacă   /   Covorul de plus AZURE pentru copii

Covorul de plus AZURE pentru copii

Este o idee minunata sa achizitionati un covor pentru dormitorul copiilor dvs.. Copiilor le va fi cald cand se joaca si nu vor simti podeaua rece. In afara de .. mai mult

Prețul nostru: de la 234 lei
Disponibilitate În 14 zile
Adaugă in coș
Rating
4.3
27 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
6713-0 120x170 cm 131 lei Vândut în prezent
6713-2 140x200 cm 177 lei Vândut în prezent
6713-3 160x230 cm 234 lei În 14 zile Cantitate

Covorul de plus AZURE pentru copii

Este o idee minunata sa achizitionati un covor pentru dormitorul copiilor dvs.. Copiilor le va fi cald cand se joaca si nu vor simti podeaua rece. In afara de faptul ca este practic, un covor trebuie sa arate de asemenea modern. Covorul de plus Azure pentru copii este exact asta. Este modern, frumos, practic si aspectul sau poate deschide interiorul dormitorului fiecărui copil.

Datorita faptului ca este catifelat, covorul este foarte placut la atingere. Covoarele nu sunt concepute doar pentru dormitoarele de copii, colturile sau locurile de joaca. De asemenea, produsul poate fi folosit in camerele elevilor, dormitoare, camere de zi, bucatarii sau birouri. Copii, precum si adultii il vor aprecia maxim.

Covorul va infrumuseta orice casa. Produsul este alcătuit din milioane de fibre si, prin urmare, arata foarte latos si pufos. Dispune de un suport anti-alunecare.

- grosimea covorului: 3,5 cm

- 100% Poliester

covoare cu temă: fără model
formă: dreptunghi
culoare: albastru, alt finisaj de culoare

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.3
27 clienți care au
apreciat acest produs