Banaby.ro   »   Jucării   /   Corturi și piscine cu bile   /   Cort copii – piscina uscata cu bile de plastic

MOMENTAN INDISPONIBIL - Cort copii – piscina uscata cu bile de plastic

Orice copil isi doreste un loc in camera sa unde sa se joace nederanjat, nu neaparat singur, dar si alaturi de prietenii sai. Un cort pentru copii care arata ca .. mai mult

Prețul nostru: 175 lei
Rating
4.8
25 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
13810-0 Cort copii – piscina uscata cu bile de plastic
175 lei
2-4 săptămâni

Cort copii – piscina uscata cu bile de plastic

Orice copil isi doreste un loc in camera sa unde sa se joace nederanjat, nu neaparat singur, dar si alaturi de prietenii sai. Un cort pentru copii care arata ca o piscina uscata cu bile de plastic ar fi ideal pentru copilul dumneavoastra.

Corturile pentru copii sunt un lucru minunat pe care copilul vostru il poate impartii cu prietenii sai, indifferent de varsa, sau ca sunt baietei sau fetite. Cortul are o fereastra transparent, care se gaseste pe laterale pentru a putea vedea copilul cum se distreaza. Cortul are partea de jos special intarita care-I permite sa fie folosit in interior si tot odata sa fie sigur.

Cortul se poate folosii si-n exterior, in gradina, pe balcon sau terasa. Acoperisul cortului are o gaura. Per total cortul pentru copii – piscina uscata cu bile de plastic este foarte usor, si de accea poate fi mutat oriunde. El este usor de montat si impachetat. In set vin si 100 de bile din plastic. Cortul este realizat din polyester si tevi de plastic.

Dimensiuni:

- diametrul bilelor de plastic: 6 cm

- dimensiuni cort: 90 x 90 x 70 cm

culoare: roșu, galben

Fotografii de la clienți

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.8
25 clienți care au
apreciat acest produs