Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Comode și dulapuri pentru copii   /   Dulapuri pentru copii   /   haine dulap semnal sonor - cu două uși natural stejar

reducere

VÂNZARE INCHEIATĂ - haine dulap semnal sonor - cu două uși natural stejar

Dulap cu doua usi din stejar culoare naturala arată foarte bine și mai puțin frecvent în fiecare cameră din casă. Ea poate, prin urmare, în condiții de .. mai mult

Prețul nostru: de la 2 832 lei
Prețul original: de la 3 159 lei
Rating
4.4
10 Rating


haine dulap semnal sonor - cu două uși natural stejar

Dulap cu doua usi din stejar culoare naturala arată foarte bine și mai puțin frecvent în fiecare cameră din casă. Ea poate, prin urmare, în condiții de siguranță pentru copii și vydekorovat elev cameră, dormitor, cameră de zi, de studiu și așa mai departe.

Daca iti place originalitatea, atemporalitate si eleganta, atunci cu siguranta nu dor de acest frumos mobilier din Bip de colectare. Are linii curate și culori subtile sunt uniforme și adaugă un accesoriu modern și colorat, care se ancorează în continuare interiorului.

desene sau modele de mobilier au fost lăsate vag inspirate de tendințele și tehnologiile actuale. Inspirația este, de asemenea, printre tineri, dar asta nu înseamnă că este mobilierul care este doar pentru cei tineri! Se va aprecia de către copii și adulți.

De asemenea, îi lipsește nici unul dintre versatilitatea și caracterul practic, are un design curbați reduce leziunile si toate look-urile completează detaliile originale și pline de culoare, care ies în evidență în orice interior.

Există, de asemenea, o mare varietate de culori, deoarece acestea pot lucra mai bine în culori care se va potrivi în interiorul existent.

Grație versatilitatea diferitelor piese de mobilier, care pot fi echipate atât cu elev și camera copiilor, de exemplu, dar, de asemenea, un apartament modern, sau casa si camera, care domina stilul Glamour.

Bip de mobilier din colecția este diversă, prin care se dispune de mai multe piese pentru a crea un aspect coerent, frumos și original, care te va iubi la prima vedere toate.

dulap cu două uși din Bip de colectare este original, voluminoase și practic. Se pare mare singur și în combinație cu dulapuri cu o singură ușă. Pentru a crea combinații neașteptate pe care nimeni altcineva nu va avea.

Dulap este împărțit în partea dreaptă și stângă. Pe partea dreaptă aveți o baghetă de agățat pentru haine si se ridica deasupra găsi chiar și spațiu de depozitare sub formă de rafturi. Partea din stânga a dulapului are apoi rafturi.

Design de mobilier este solid și durabil, fabricat din plăci aglomerate în diagrama de culoare (gri închis). Piesele frontale ale dulapuri sunt realizate din MDF lăcuit, puteți alege din trei culori. POP (cenusiu, stejar (furnir stejar natural), Graf (gri închis). Mobila este produs timp de șapte săptămâni.

ALTE BRANDURI: Timoore

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
10 clienți care au
apreciat acest produs