Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Comode și dulapuri pentru copii   /   Dulapuri pentru copii   /   haine dulap Elle

reducere

VÂNZARE INCHEIATĂ - haine dulap Elle

Dulap este elegant, frumos și modern. colectia Elle aduce nu numai, dar, de asemenea, dulap practice frumos și elegant, care se potrivește în toate .. mai mult

Prețul nostru: de la 2 273 lei
Prețul original: de la 2 653 lei
Rating
5
9 Rating


haine dulap Elle

Dulap este elegant, frumos și modern. colectia Elle aduce nu numai, dar, de asemenea, dulap practice frumos și elegant, care se potrivește în toate interioarele și toate camerele.

Carcasa este cu doua usi, elegant, și foarte proaspete. Dacă preferați un stil natural, atunci puteți alege picioare culoare fag. Aspectul garderoba este clasic, simplu si elegant.

Stilul minimalist este sigur de a impresiona, structura este de culoare gri-cenusie, care se îmbină în toate interioarele, pentru copii, sala de student, dormitor, camera de zi. Potrivit pentru toți copii, adolescenți și adulți.

dulap Corpul este fabricat din PAL si laminat. Fronturile de dulapuri sunt realizate din placi MDF si HDF, ambele sunt vopsite. Baza este realizata din lemn de fag. Este disponibil în două versiuni de bază, cenusiu și Clearcoat.

În garderoba poate fi alegerea de culori de picioare, rafturi au o capacitate bună. Cabinetul are, de asemenea, o tijă de haine, sertar voluminos, în cazul în care puteți stoca elemente mai mici.

Sertarului și ușile de jos se închid încet și ușor, reducând la minim leziuni. colecția Elle nu aduce doar un dulap, dar, de asemenea, alte piese de mobilier, împreună cu dulapuri crea un aspect unic. Mobilă și pus în aplicare timp de șapte săptămâni.

ALTE BRANDURI: Timoore

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
5
9 clienți care au
apreciat acest produs