Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Comode și dulapuri pentru copii   /   Comode pentru copii   /   Dulapul cu sertare Tomik TO-4

Dulapul cu sertare Tomik TO-4

Dacă aveți nevoie de o piesă de mobilier practică pentru camera copilului care va fi nu doar funcțională,dar și practică,vă prezentăm frumosul,elegantul și .. mai mult

Prețul nostru: de la 1 120 lei
Disponibilitate 1-3 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.3
16 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
7647-0 alb transparent 1 120 lei 1-3 săptămâni Cantitate

Dulapul cu sertare Tomik TO-4

Dacă aveți nevoie de o piesă de mobilier practică pentru camera copilului care va fi nu doar funcțională,dar și practică,vă prezentăm frumosul,elegantul și modernul dulap cu sertare Tommy.

Este o alegere ideală,are un design practic,oferă spațiu suficient de depozitare care în camera unui copil nu este niciodată sufficient.Copiii pot depozita tot ce au nevoie.

Este făcut din materiale de înaltă calitate,din lemn de pin care va asigura longevitate.Se poate comanda în 4 culori diferite,alegând-o pe cea care se potrivește în camera voastră.

Culorile sunt a pinului, a aninului, a nucului sau un alb transparent.Are un design unic,un stil care este potrivit pentru toți copii,mai mari sau mai mici.Este potrivit pentru toate camerele de copii.

Puteți achiziționa alte  piese de mobilier din colecția Tommy.Acest lucru vă va da un interior complet și uniform,Frumos,de asemnea.

Dimensiuni:

-lățimea-90 cm.

-înălțimea-95 cm.

-adâncimea-47 cm.

execuție mobilier: din masiv

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.3
16 clienți care au
apreciat acest produs