Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Cearșaf pat   /   Cearșafuri din bumbac pentru copii   /   foaie cu o bandă de cauciuc - plin de vise buline

VÂNZARE INCHEIATĂ - foaie cu o bandă de cauciuc - plin de vise buline

Este o pătură extrem de funcțional și drăgălaș, care este fabricat din bumbac 100%, ceea ce este frumos moale, plăcut la atingere. Foaia este prevăzută cu o .. mai mult

Prețul nostru: de la 70 lei
Prețul original: de la 92 lei
Rating
4.4
19 Rating


foaie cu o bandă de cauciuc - plin de vise buline

Este o pătură extrem de funcțional și drăgălaș, care este fabricat din bumbac 100%, ceea ce este frumos moale, plăcut la atingere. Foaia este prevăzută cu o bandă de cauciuc care aderă la saltea și nu a fost descărcat de la ea.

Datorită bumbac de înaltă calitate, din care se face foaia nu-și pierde proprietățile sale chiar și după spălare repetată. Recomandăm spălarea la 30 de grade. Nu se recomandă să se spele de mână și cu tambur uscat.

Sheet are un frumos buline delicate, completează perfect lenjerie de pat și perne pentru pat din aceeași colecție. Este un produs facut de mana. A doua fotografie este numai ilustrare.

De asemenea, cred că în camera copiilor, prin urmare, pătuțuri pentru copii să ia așternut bun și frumos? Dar, știi exact ce să ia? Vă recomandăm o foaie frumoasă, cu o banda de cauciuc - puncte vis.

Este o foaie, care este foarte frumos, modern, plin de culoare și elegant. Pentru a lua o astfel de piesă care nu este numai frumos, dar, de asemenea, practic, se recomandă ca o foaie cu o bandă de cauciuc.


Opțiuni adiționale: funcțional, cu bandă elastică
Dimensiune saltea: 120x60 cm, 140x70 cm
culoare: albastru
material: bumbac
ALTE BRANDURI: Makaszka

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
19 clienți care au
apreciat acest produs