Banaby.ro   »   Totul pentru sugari   /   Saci de dormit și port bebe   /   Port bebe   /   wrap minuscul bonă 100% bumbac

reducere

MOMENTAN INDISPONIBIL - wrap minuscul bonă 100% bumbac

Înveliți posibil pentru multe resturi, dar din nou înapoi în vogă. împachetări de azi pot fi găsite în multe culori frumoase și, în plus, de asemenea, ei au .. mai mult

Prețul nostru: 173 lei
Prețul original: 255 lei
Rating
4.4
24 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
3412-0 S - ornament alb-gri 255 lei 173 lei Vândut în prezent

wrap minuscul bonă 100% bumbac

Înveliți posibil pentru multe resturi, dar din nou înapoi în vogă. împachetări de azi pot fi găsite în multe culori frumoase și, în plus, de asemenea, ei au avantaje mari, ceea ce face viața mai ușoară la început tuturor mamelor și copiilor.

Wrap Nanny Tiny este o noutate, care este fabricat din bumbac 100%. Aceasta ajută mamele într-o aderență mai ușoară și de manipulare cu copii. copii ștrudel aduce un sentiment de securitate, se ridică să simtă că ei sunt în uter.

Wrap este conceput special pentru acei copii care s-ar dormi dormit un timp foarte scurt, ușor de supărat sau plâns fără nici un motiv prea. presura mulțumesc copiii se vor simți mai sigur și mai confortabil.

Wrap nu este potrivit pentru copiii care au un risc crescut de displazie de sold, care au febră, acestea sunt primele 24 de ore de la vaccinare, preferând-o parte a corpului, deoarece acestea sunt prost concepute sau a coloanei vertebrale care suferă de infecții respiratorii severe.

Noul Wrap pentru macerat peste noapte în apă rece și apoi se spală de trei ori la 40 de grade. Printre spălare individuale, nu este necesar să se lase împachetări uscat. Prin această metodă, Wrap respirabil, umiditate aspirație mai bine.

Velcro protejează împotriva murdăriei, în timp ce lua un viraj. Se introduce folie pentru spălare în sac de spălare și, în mod normal, la o temperatură maximă de 50 de grade. Cu detergenți și programe moderne sunt suficiente 40 de grade. Noi nu recomandăm utilizarea balsam de rufe !!

De asemenea, puteți fi uscat în uscător, dar setați ușor de uscare de program. Este călcate. Acesta este fabricat din 100% bumbac, flanel și de a folosi toate copiii ei de la naștere până la vârsta de trei luni.

ALTE BRANDURI: Summer Infant

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
24 clienți care au
apreciat acest produs