Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Rafturi, dulapuri etajere și biblioteci   /   Polițe   /   raft Ballon

VÂNZARE INCHEIATĂ - raft Ballon

Poliția nu trebuie să lipsească în nici o casă, un apartament sau o cameră. Servește ca spațiu de depozitare pentru multe lucruri, care este întotdeauna la .. mai mult

Prețul nostru: de la 234 lei
Rating
4.7
18 Rating


raft Ballon

Poliția nu trebuie să lipsească în nici o casă, un apartament sau o cameră. Servește ca spațiu de depozitare pentru multe lucruri, care este întotdeauna la îndemână. In plus, este practic poate fi, de asemenea, frumos și modern, doar pentru a ajunge la piesele potrivite.

Raft Ballon arata foarte frumos, modern și frumos. copiii pe ea poate amâna carte, cadru de imagine și în diverse alte biți care fac útulnějším camera copiilor și frumos.

Perioada de valabilitate se poate obține un total de patru culori, alb, gri, roz și mentă. Culorile sunt moderne și atemporal, poate foarte frumos să completeze interioarele fiecare copii.

Shell realizat din oțel, are un frumos motive sculptate, care sunt tăiate cu laser. Se pare atât de foarte frumos și modern. Colțuri sunt rotunjite, astfel încât nu există nici un risc și nici leziuni pot utiliza în condiții de siguranță.

De poliție sunt în formă ca imagine, ultimele trei fotografii însoțitoare de culoare roz, gri și alb servi doar ca ilustrații color.

dimensiuni:

- Adâncime: 12 cm

- Lungime: 61 cm

- Înălțimea cel mai înalt punct: 27 cm

- Înălțimea cel mai mic loc: 14 cm

MOTIV: Baloane
ALTE BRANDURI: cotton love

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.7
18 clienți care au
apreciat acest produs