Banaby.ro   »   Decorațiuni   /   Postit-uri pentru copii   /   Postit-uri pentru perete   /   Decorațiune de perete DEKORINIK – Nori scandinavi

MOMENTAN INDISPONIBIL - Decorațiune de perete DEKORINIK – Nori scandinavi

  Decorațiunea cu nori scandinavi se încadrează în toate interioarele moderne și minimaliste datorită negrului, griului și albului. Etichetele .. mai mult

Prețul nostru: 213 lei
Rating
4.5
20 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
17023-0 85 x 55 cm DEKO.N.NNM.003
213 lei
Vândut în prezent

Decorațiune de perete DEKORINIK – Nori scandinavi

 

Decorațiunea cu nori scandinavi se încadrează în toate interioarele moderne și minimaliste datorită negrului, griului și albului.

Etichetele imprimate/multicolore sunt mai groase și laminate, chiar mai groase decât Monocromul. Datorită acestui lucru, ele durează foarte mult și timp de mulți ani.

Datorită stratului dublu (folie + laminat), acestea sunt rezistente la deteriorarea mecanică, motiv pentru care recomandăm aceste decorațiuni pentru camerele copiilor, birouri, bucătării și coridoare. Autocolantul este lavabil și poate fi șters cu o cârpă umedă.

Materiale: autocolante sunt imprimate pe un material care seamănă cu țesătura, nu este o folie clasică, doar material din poliester. Produsele conțin adeziv puternic, și sunt realizate pe bază de acril.

Avertizare!

Înainte de lipirea pe perete, este necesar să se spele și să se șteargă de praf. Autocolantul poate fi aplicat la 20 de zile după zugrăveală.

Autocolante au un cadru alb în dimensiuni de 0,5-1cm lățime pentru suprapunere.

Pachetul conține: 6 buc de nor

Dimensiuni: 85 x 55 cm

 

ALTE BRANDURI: Dekornik

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
20 clienți care au
apreciat acest produs