Banaby.ro   »   Decorațiuni   /   Postit-uri pentru copii   /   Postit-uri pentru perete   /   Autocolant de perete – motiv cu mingii de fotbal

VÂNZARE INCHEIATĂ - Autocolant de perete – motiv cu mingii de fotbal

  Ai un mic pasionat de fotbal căruia îi place să joace fotbal? Îi place tot ce are legătură cu fotbalul? Apoi, el va fi cu siguranță, încântat de .. mai mult

Prețul nostru: 115 lei
Rating
4.5
15 Rating


Autocolant de perete – motiv cu mingii de fotbal

 

Ai un mic pasionat de fotbal căruia îi place să joace fotbal? Îi place tot ce are legătură cu fotbalul? Apoi, el va fi cu siguranță, încântat de autocolante noastre de perete cu motive din fotbal!

Aceste autocolante de perete vor crea camera gata pentru fotbal Mania! Copilul dumneavoastră va iubi aspectul camerei sale nou decorate! Autocolantele de perete sunt fabricate din folie semi-mată, care este adezivă, cu minimizarea reflecției la lumină. Autocolante de perete sunt foarte colorate! Autocolante de perete animă orice cameră a copilului!

 Autocolante de perete sunt foarte ușor și simplu de întreținut, doar ștergeți cu o cârpă umedă. Autocolante de perete nu trebuie să fie lipite numai pe perete; gratuit folosiți imaginația dumneavoastră și lipiți-le peste tot, de exemplu-uși, mobilă, oglinzi, peste tot în cazul în care suprafața este netedă și uscată.

Autocolantele de perete sunt imprimate cu cerneală organică, și din cauza asta, nu este dăunătoare și nu emite nici un miros neplăcut. Rezistente la lumina soarelui.

Pachetul conține 42 de mingi de fotbal de diferite dimensiuni:

• 14 x 137 mm • 14 x 82 mm • 14 x 62 mm

 

ALTE BRANDURI: Mint Kitten

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
15 clienți care au
apreciat acest produs