Banaby.ro   »   Decorațiuni   /   Perdele și draperii pentru copii   /   Draperii pentru copii   /   Perdele pentru copii cu bile Ecru

MOMENTAN INDISPONIBIL - Perdele pentru copii cu bile Ecru

Perdelele sunt destul de comune in interioare pentru ca opresc aerul rece sa intre inauntru prin ferestre si de asemenea au un scop decorativ.Si astfel de .. mai mult

Prețul nostru: de la 34 lei
Rating
4.1
21 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
6674-0 150x160 cm 34 lei Vândut în prezent
6674-2 250x160 cm 47 lei Vândut în prezent
6674-3 150x240 cm 45 lei Vândut în prezent

Perdele pentru copii cu bile Ecru

Perdelele sunt destul de comune in interioare pentru ca opresc aerul rece sa intre inauntru prin ferestre si de asemenea au un scop decorativ.Si astfel de perdele decorative pot sa insufleteasca frumos sis a completeze orice interior.

Perdelele pentru copii cu bile ECRU sunt modern,stilate si foarte originale si au fost un mare hit in SUA.Chiar sit u le poti avea acum acasa.Scot in evidenta pompoane moi,pufoase si frumos colorate care vor decora dormitorul copilului tau. Este o deschizatura la capatul perdelei pentru un pol.Le poti atarna de asemenea folosind clipsuri care o vor completa frumos.Culoarea partii de sus se potriveste cu cea a pompoanelor.

Este posibil sa modifici perdelele asa cum doresti,scurtandu-le sau lungindu-le.Multumita faptului ca sunt facute din materiale de buna calitate,nu se incretesc si dureaza mai mult timp. Le poti folosi in dormitorul copiilor,colturile de joaca sau locurile de joaca.

Chiar si camerele parintilor,camerele de zi sau birourile pot beneficia de ele.Toti copiii,cat si adultii le vor aprecia.Poti folosi diferite combinatii de culori pentru perdele si de asemenea le poti potrivi simetric.Totul depinde de imaginatia ta.Nu se decoloreaza si isi pastreaza forma.Le poti spala manual folosind un cos de spalat la o temperatura de 30 de grade.

Marimea:

-distanta dintre siruri:5 cm

-latimea pentru un pol de perdea:7 cm

Material:

-80% bumbac

-20% polyester

Latimea x inaltimea: -150 x 160 cm -250 x 160 cm -150 x 240 cm -250 x 240 cm

culoare: maro, alt finisaj de culoare

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.1
21 clienți care au
apreciat acest produs